The Script - The man who can't be moved

Underbar låt som spelas om och om igen av mig.



(Om videon stannar eller inte går att titta på, klicka in er på själva inlägget... alltså tryck på rubriken och tryck sen på play igen.)

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej Cornelia! Jag har läst din blogg sen i somras men inte kommenterat en enda gång tror jag.. Jättesöt blogg iaf och många tänkvärda och inspirerande inlägg! Känner igen mig själv ganska mycket också, eller mer hur jag hade det för ett par år sedan. Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva om nu, utan jag har en fråga som jag tänkte höra om du kan svara på!



Jag bor i lund och åker in till malmö då och då (ska dit nu idag) och nu är jag på jakt efter trevliga matställen/caféer. Du skriver ibland att du varit i stan o ätit lunch och det låter alltid så gott det du/ni äter:) Jag letar efter mysiga ställen med bra och gärna hälsosam mat. Så om du har några favoriter så får du gärna tipsa!



Kramar Katarina

2008-12-29 @ 10:57:26
Postat av: Cornelia

Katarina: Hej! :) Tack ska du ha <3

De ställena jag brukar fika på är Waynes coffe som ligger på stortorget, Espresso House som ligger nära lilla torg och precis brevid där finns en Sushibar som är superbra och billig! Sen finns ju Hansagallerian där Heavens World ligger. Där finns bl.a sallader man kan kombinera själv! Supergott.



Hoppas du hittar något <3 Kram!

2008-12-29 @ 11:02:04
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Mini

Vet inte ens vilken det är.. ;P

2008-12-29 @ 14:13:46
URL: http://www.carolinelundh.se
Postat av: Eva-Lotta

Guud va bra den är :)

2008-12-29 @ 15:03:26
URL: http://gladbrunett.blogg.se/
Postat av: Clara

Fina Cornelia,

minns du mig? Vi har mejlat några enstaka gånger, men det avbröt på något sätt. Kanske jag får skicka iväg ett mejl till dig?

Du är inte ensam om detta helvetet. Jag vet absolut inte exakt hur du mår, men jag vet att jag själv mår en gnytta bättre av att veta att jag inte är ensam.

Det ville jag bara säga dig.

Kämpa på!

Kram

2008-12-29 @ 17:32:58
URL: http://laramaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0