Six days left

Nu närmar sig julafton med stormsteg, eller vad säger ni? Självklart har inte klant-Cornelia köpt några julklappar än. Jag är alltid ute i sista minuten... men bättre sent än aldrig! Stressad är jag inte heller, för jag brukar alltid komma på något att ge bort. En jul brände jag en cd-skiva till mamma, gjorde ett eget omslag och skrev låtarna på baksidan. Superenkelt och billigt. Man kan ju också göra ett litet roligt paket med en bra tidning, trisslotter, godis och kanske något smycke. Nä dedär med julklappar brukar alltid lösa sig på ett eller annat sätt.

Ja gårdagen var ju allt annat än lugn och harmonisk. För det första vaknade jag upp och var otroligt trött, sen blev ju inget bättre när jag insåg att mejlen blivit hackad igen. Det var samma person som förra gången, jag chattade med honom (antar att det är en han) igår genom min andra mejl. Frågade bara lungt och sansat när jag fick tillbaka min mejl osv.

Onödigt att göra sig ovänn med någon som har den makten, han sa nämligen att han kan hacka vilken mejl när som helst, hur svårt lösen man än har. Såklart jag är arg att han utnyttjar mig på det viset för att komma åt mitt konto på ungdomar.se ... vet inte ens vad han ska med det till?! Men att bli ovänn med honom är bara onödigt, tycker jag... men jag är ju också en sån person som gärna inte bråkar med folk... och ni som frågade om man kan polisanmäla, ja det kan man. Jag gjorde det förra gången det hände, men polisen har inget att gå på om man inte har en aning om vem det kan vara. Tyvärr!!

Samtalet på Idun igår gick okej. Var riktigt ledsen och nere när jag kom dit, och min behandlare märkte det direkt. Vi pratade lite om hur jag ska göra när jag känner mig totalt omotiverad och deppig. Hon var i alla fall glad att jag kom dit även ifall jag var så ledsen.

Ikväll kommer pappa hit och lämnar lite julklappar och kanske tar en fika. Vi ses så himla sällan nuförtiden... sist var när jag bjöd hit honom på middag. Tror det var 2 månader sen nu. Vi kommer fortfarande ganska bra överens, woho för det. Jag orkar liksom inte gå och vara bitter för sånt som hänt för längesen. Varken han eller jag kan ändra på det ändå. Men jag är rätt nöjd med hur relationen ser ut nu. Vi pratar med varandra liksom. Bara det är ett mirakel!

Hoppas ni får en bra dag! Puss



Frukost - Fiberhavregrynsgröt, banan, hackad mandel, mjölk, kanel, 1 macka med skinka och 1 kopp te med skummad mjölk. Yummy.

+ Bild (till vänster)
Bilden till höger är tagen av mig i somras.

Kommentarer
Postat av: Louise

MUMS, vad god gröten såg ut :) hoppas du får en mysig dag med pappsen.. kramar

2008-12-18 @ 11:40:48
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: A

Bra att du och din pappa kommer bättre överens nu än innan. Jag har också ett komplicerat förhållande till min pappa och vi har bråkat hur mycket som helst. Nu försöker jag hålla det på en lagom trevlig nivå och acceptera att jag faktiskt aldrig kommer kunna ändra på det sätt som han är. Då känns det bättre. Hoppas att idag blir en bättre dag än igår. Kram :)

2008-12-18 @ 11:42:43
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: A.

Sååå god gröten på bilden ser ut! :)

Hoppas du får en bättre dag idag <3 Puss

2008-12-18 @ 12:00:43
Postat av: Anna

Skönt med din pappa. I princip oavsett vad som hänt förr behöver man ändå sina föräldrar om de finns där. Finns en del saker min pappa gjort som många aldrig skulle färlåta men jag kan inte vara bitter över det hela livet då jag vet att vi har hur kul som helst och att han är en jättebra pappa nu.

2008-12-18 @ 15:00:29
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0