Resultatet

Det är så himla svårt att få en rättvis bild på mitt hår nu på kvällen, se bara på de två bilderna jag la upp. Den ena ser mitt hår vitt ut och den andra gult. Det är BLONT. Är sjukt nöjd! Denna gången blev mycket bättre än förra. Hade i det exakt 45 minuter och min utväxt syns INGENTING. Det blev verkligen jämt också! Åh kunde knappt bli bättre. Ni får se bättre bilder imorgon i dagsljus.
Använde mig av Poly Blonde L1 + den som bleker 5-7 nyanser. Utan hätta!

Nöjd, nöjd, nöjd!


Kommentarer
Postat av: J

Gumman, dina läppar och ögon ser så livlösa ut. Du kämpar på och jag hoppas att du blir friskförklarad :) vet du vad idun har om kriterier för det? kram

2008-12-13 @ 16:55:23
Postat av: Cornelia

J: Ja jag har ätit rätt dåligt på sistone. Det hoppas jag med!! :) Nä faktiskt inte.. ska fråga nästa gång!

Kram

2008-12-13 @ 16:58:00
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Anna

Du ser verkligen ut som en ängel, jättefint blev det.



Det här låter säkert löjligt, men din blogg har verkligen betytt mycket för mig. Jag har smör på smörgåsen minst två gånger i veckan, men framförallt så äter jag mer och i torsdags skulle jag vägas, som jag hatar. Var helt säker på att jag skulle ha gått upp massa, trots smöret och ökade portioner står jag kvar på samma vikt. Skillnaden är att jag mår bättre, mycket bättre.



Ikväll ska jag ut och dansa, går sällan ut då aldrig hittar något snyggt jag kan ha på mig, skitlöjligt, men antingen ser jag fet ut eller så ser jag benig ut. Ofta både och samtidigt, men ikväll ska jag ut och dansa med mina vänner. Jag ska dessutom dricka en ny julcider jag hittade på systembolaget och att dricka alkohol är verkligen framsteg för mig. Även om det inte är hälsosamt på samma sätt som att våga äta mer, så är det ett steg bort från sjukdomen.



Jag ska dansa extra för dig och tänka på dig, du är en sådan inspiration för så himla många. Det är så skönt att komma in på din sida och inse att man inte är ensam, dom tanka man tänker, tänker också någon annan.



Du är så otroligt vacker, på utsidan, men verkligen också på insidan. TACK FÖR ATT DU FINNS

2008-12-13 @ 16:58:57
Postat av: RASA

fintfintfint ^^

2008-12-13 @ 17:15:19
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Anna: Åh sötnos!! Vad kul att du ska ut och dansa. Jag hoppas din kväll blir underbar! Berätta gärna imorgon om hur det gick :)



Tack så hemskt mycket! Det känns så underbart att ha läsare som dig. Fortsätt kämpa!! Stor kram <3

2008-12-13 @ 17:24:55
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Anna

Du är skitfin Cornelia! Ta åt dig av det, och våga föreställa dig hur sjukt VRÅLSNYGG du hade varit om du var frisk! Puss&kram!

2008-12-13 @ 17:40:08
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Emily

s: aha första gången, då kan jag tänka mig att du är lite nervös? ;) Lite jobbigt med flyget bara, tar ju så lång tid! Men allt är värt det när man kommit dit. Hoppas du tar bilder sen så kan jag spana in dem, saknar paradiset! Tack detsamma(:

2008-12-13 @ 18:51:35
URL: http://emali.blogg.se/
Postat av: Zelda

Hej Vackra Du,



Du är fin vilken färg du än väljer att ha på ditt huvud, även om jag i de allra flesta fall tycker att man passar bäst i sin naturliga nyans.



Det jag tänker lite på är hur ditt håt "mår" ?

Anorexi är ju ingen hälsokur för håret precis, å du verkar trixa ganska mycket med ditt hår ?



Väl mött,

Zelda.

2008-12-13 @ 21:14:30
URL: http://wabisabi.blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0