Lördag 27 december

Godmorgon! Ska ni ut och shoppa ihjäl er på mellandagsrean? Det ska inte jag. Känns så skönt att bara strunta i det. Finns ändå ingenting jag verkligen behöver just nu, och det känns onödigt att köpa något bara för att det är billigt. Men det kanske händer att jag tittar förbi någon affär efter Idun på tisdag... men är det mycket folk så skiter jag i det. Det enda vi måste köpa är resväskor till mamma och mina bröder. Annars så är jag faktiskt sugen på att handla lite fina vårkläder när det kommer ut nästa vecka. Kanske onödigt att handla till Thailand, eftersom där är så billigt. Men bl.a solbrillor vill jag ha med mig. Jag har lyckats slarva bort mina favoritbrillor från h&m. Tur att de bara kostade 60 spänn!

Tänkte sammanfatta gårdagen lite. Vi åt den goda middagen jag berättade om igår, sen såg vi två dokumentärer om tsunamin. Den första var fin och känslosam, den andra var riktigt jäkla hemsk. När de började visa bilder på döda kroppar bytte jag kanal. Fyfan vad vidrigt. Det var mest från Sri Lanka där flest människor dog (tror jag). Helt sjukt som vattnet for fram!! Nä usch.

Sen kalasade vi på min goda fruktsallad som innehöll många olika frukter. Mango, banan, äpple, ananas, torkade fikon, stora blåbär, apelsin, kiwi. Och vaniljkesellan var jättegod! Aningen för söt, men till fruktsalladen blev det gott. Kan tänka mig att en klick vaniljkesella i en smoothie är gott. Yummy!

Vet inte alls vad jag ska göra idag. Är fortfarande så himla trött och seg. Känns som jag är sjuk men jag mår inte dåligt. Jättekonstigt! Hade jätteont i magen igårkväll också. Kändes som mensvärk, men jag har verkligen inga förhoppningar om att den kommer tillbaka... tyvärr. Det är så himla längesen den försvann nu.
Nu ska jag skriva ner receptet på middagen igår till er. Puss!


Kommentarer
Postat av: Ida

din mens kommer att komma tillbaka, jag lovar dig det! jag känner flera stycken som har tappat den i flera flera år pga ätstörningen men har fått tillbaka den =) jag lovar dig att det kommer bli så för dig med!

2008-12-27 @ 15:28:06
URL: http://metrobloggen.se/atstordtjej
Postat av: camilla

Min mens har varit försvunnen i 5 år men nu tyckte min läkare att jag skulle gå till gyn mottagningen. så jag var dit och jag berättade att jag haft/har ätstörning så hon skrev ut provera åt mej. är hormoner man ska äta i 10 dagar sen ska det komma en "låtsasblödning" och det har det gjort nu =)

Är såå glad för nu kan man få barn. hoppas bara på att allt ska fungera normalt nu.

Du kanske också vill göra så.. ett tips bara.

Kram

2008-12-27 @ 20:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0