Jordbävning!

Herregud som huset skakade imorse för exakt 1 timme sen (6:25). Vaknade av att hela husen skakade fram och tillbaka, och ute hörde jag hur det mullrade. Tänkte direkt "en jordbävning!!" och flög in till mamma som också vaknat. Min lillebror också. Var helt uppskruvad för jag visste att det var en jordbävning, har aldrig känt något liknande förut!

Nu för ½ timme sen slår vi på tv:n och hör att hela skåne, delar av blekinge, ända upp till skövde och jönköping, danmark m.m. har drabbats av en jordbävning!! Helt sjukt ju. Ringde min bror direkt som bor i mellersta skåne. De hade också vaknat av det, men hade inte förstått vad det var. Det sjuka är att för nån dag sen snackade vi om jordbävningar och att det "vore häftigt att känna en liten jordbävning nån gång". Man kanske inte ska snacka så mycket? Haha! Fyyy. Nu varnar de för efterskalv också. Så sjukt detta! Jordbävningen var hela 4,7 på richterskalan.

Godmorgon liksom! Och jag som ska vara ensam hemma... usch!

Läs mer här.

Kommentarer
Postat av: SANNA

Usch så obehagligt! Såg det på nyheterna nu i morse.. Inte alls roligt ju.

Hoppas dagen går smidigt förbi i alla fall.

2008-12-16 @ 09:24:49
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Louise

men fy vad creepy! tur man inte bor i skåne ;) då skulle jag inte våga gå ut på hela dagen.. hoppas det inte kommer något mer iallafall! kram

2008-12-16 @ 10:40:00
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Sabina

jag var med om en jordbävning i Los Angeles i somras, men varken jag eller min dåvarande pojkvän märkte av någonting då vi åkte bil under tiden den var.. Men sen så ringde hans kompisar och kollade så att vi var okej, dom hade blivit skiträdda då det visst var en ganska så kraftig jordbävning.. Märkligt det där..

2008-12-16 @ 10:47:13
URL: http://sabinii.devote.se/
Postat av: A

Kändes här i Kalmar också. Hoppas du slipper efterskalv idag när du är ensam hemma. Kram :)

2008-12-16 @ 11:15:08
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Biljana

Riktigt läskigt var det! Jag bara kände hur sängen och garderoben skakade, kollade ut genom fönstret och såg grannarnas hus röra sig!creeepyyy.. Inget jag vill vara med om igen! :/

2008-12-16 @ 12:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0