Annandag jul

Idag är det 4 år sedan tsunamin. Gud vad tiden går fort. Känns som det var förra veckan ungefär. Minns alla bilder på saknade människor i tidningarna, alla program på tv, alla stackars människor som satt fast på turistorter och ville hem. Igår såg jag denna videon som är inspelad på Phi Phi Island. Så jäkla hemskt att jag ryser i hela kroppen och får tårar i ögonen. Om ni har tid och lust så ska det gå en dokumentär ikväll om Tsunamins barntv4 klockan 18:00. Hoppas jag inte missar den, vi äter alltid middag klockan 18 på kvällen. Kommer säkert vara en riktigt känslosam dokumentär...

Läste idag på Expressen att två hundar "slet armen av brevbärare". Såklart står det understruket att rottweilers gjorde detta och att de är "bestar". Kom igen... fatta att det är ägaren det är fel på. Man kan lära i princip vilken hund som helst att bita ihjäl någon. Såklart att idioterna använder en rottweiler eftersom de är stora och muskulösa, men det betyder inte att ALLA rottweilers är sådana. Nederst i artikeln står det också att i England har de en särskild lag mot "farliga hundar". Att de "fyra farligaste hundraserna" är förbjudna, dock inte rottweilers än. Åh jag blir så jävla knäckt!! Min kusin har en rottweiler, och den är så SJUUUKT underbar!! Så jävla gosig och underbar, glad och lekig. Sådan ägare sådan hund! Det är så det är...

Ikväll kommer min storebror och flickvän hit för att fira lite jul och äta mat. Mysigt, mysigt! Annars händer det inte så mycket idag. Känner mig ganska seg faktiskt. Skönt väder ute i alla fall med sol, minusgrader och frost på marken.

Till frukost idag åt jag vanliga havrefras med soyamjölk, banan & mango + 1 polarbröd med smör, kalkon & paprika. Har ätit gröt typ varje dag hur länge som helst, så lite skönt att bryta den trenden nu. Längtar tills jag kan bestämma själv vad jag ska äta till frukost, nu äter jag ju efter matschema. Vill variera med smoothies eller ägg/omelett ibland. Är galet trött på mackor och sånt. Men men! Får väl försöka liva upp mina frukostar på annat sätt.

Hoppas ni får en mysig Annandag jul! Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Sara

ojj var det så längesedan:O

känns verkligen inte som det :I



Hoppas du får en bra dag & mys med familjen ikv :) <3

2008-12-26 @ 11:19:14
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Sofie

Du kan säkert variera dina frukostar. Prata med din behandlare om det. Någon gång bytte jag ut en macka mot ett ägg. Matschemat är till för att hjälpa, men det betyder inte att man behöver äta exakt det som står där.

2008-12-26 @ 13:01:29
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: A

Jag hade också fryst mango till frukost idag, fast till gröt då. Det är så gott, nästan som godis när jag är sugen på något sött. Hoppas du får en bra dag =)

2008-12-26 @ 13:35:15
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Anna

Tycker verkligen du ska ta upp med din behandlare att få variera dina frukostar ifall du kommer med förslag så kan ni disskutera. En del av att bli frisk ligger ju i att kunna vara spontan och variera och även om du är duktig på det redan känns det som ett baksteg att du ska vara så bunden till vissa grejor när du VILL MER! Blir sånt stort hopp sen när du slutar med matschemat ju, bättre att ta det bitvis och nu har du klarar "deras" frukostar ett tag då kan du visa dem att du klarar "dina" frukostar på samma sätt :)

2008-12-26 @ 16:17:26
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Josse

Håller med dig om hundarna, helt sjukt att förbjuda en viss hundras bara för att en sådan hund har attackerat någon, alla hundraser kan bli aggressiva. En kompis till mig har en rottweiler också som är världens snällaste hund.. så där sprack ju den teorin om att de skulle vara några bestar :p .

2008-12-27 @ 10:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0