Godmorgon!

Hej på er. Mår sådär idag. Huvudvärk och är helt svag i kroppen. Skönt att solen skiner i alla fall! Försöker också slappna av mer när jag äter. Försöker att inte räkna kalorierna direkt. Det går ganska bra och jag vill verkligen sluta med det. Det ger faktiskt bara mer ångest och mer tvång.
Igår åt jag faktiskt en skitbra middag. Bakad potatis med crabsticks, ½ avokado, fetaoliv-keso, grönsaker och två knäcke med ost och mjukost. Mamma tog fram det och jag åt allt. Tänkte först "nja ska jag har knäckebröd..." så tog jag det ena och sen ville jag ha det andra också. Låter så jäkla patetiskt men för mig är det inte det!

Tror att min ämnesomsättning kommit igång igen efter all svält. Det märks! Svälter jag mig så går jag upp i vikt jättefort, och äter jag mer står jag antingen still eller går ner. Man tror ofta att det inte är så, men det ÄR så!

Måste duscha nu. Mitt hår är fett och äckligt, haha. Blä.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Louise

Måste bara säga att jag känner igen mig i det mesta du skriver. Har haft problem ett par år nu. Tycker du kämpar på bra. Läser varje dag. Massa kramar Louise

2008-08-30 @ 10:55:02
Postat av: Anonym

Jag har ätit dåligt under den senaste tiden och känner igen mig så mkt i när du säger att man går upp fort i vikt när man äter lite. Men det har liksom blivit en ond cirkel nu och jag vågar inte äta mer eftersom jag är rädd att gå upp jättemkt i vikt för att min ämnesomsättning är förströrd! Har du ngt tips på hur man kan börja äta mer mat utan att gå upp mkt i vikt? Jag vill också kunna äta mat utan att gå upp flera kilo i vikt! Men hur ska de gå till nu?

2008-08-30 @ 12:27:17
Postat av: Cornelia

Anonym: Ät regelbundet (var tredje timme ungefär och 5-6 ggr om dagen). Ät varierat också. Det är de absolut bästa tipsen :) Kroppen mår bra av regelbundenhet!

Kram!

2008-08-30 @ 16:28:08
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Anonym

Men kommer jag inte gå upp en massa i vikt om jag börjar äta så tror du? För jag är inte jätteeesmal nu utan ganska normal men har under en lång tid inte ätit så mkt mat. Jag märker att jag kan gå upp typ 1-2 kilo fort (på en-två dagar ibland) och det är så läskigt! Därför har jag fortsatt äta lite för att hålla min vikt som jag vill ha! :/

2008-08-30 @ 22:05:46
Postat av: Cornelia

Anonym: Nej det kommer du inte. Du kommer säkert gå upp/ner i vätskevikt, men det gör alla. Man ska inte väga sig oftare än 1 gång i veckan, just därför att vätskan i kroppen varierar från dag till dag. Man går omöjligt upp i fettvikt på 2 dagar, om du nu inte äter typ 20.000 kalorier + inte rör ett finger de dagarna.

2008-08-31 @ 09:28:38
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Anonym

hehe okej :P vad bra! tack för tipsen och att du svarade på mina kommentarer! massa kramar!

2008-08-31 @ 11:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0