Boktips



Finns det något bättre än att krypa ner under en filt nu när hösten närmar sig? Att se på tv kan vara mysigt, men att läsa en bok är ju så mycket bättre och mer rogivande. Här är några böcker jag är sugen på att läsa!

1. Den mörka ängeln, av Mari Jungstedt. En deckare som ska vara otroligt bra. Utspelar sig i Visby på Gotland.
2. A piece of Cake, av Leila Lindholm. Kokbok för de som älskar att baka. Jag har själv bläddrat igenom boken, och man blir minst sagt sugen på varenda grej i hela boken.
3. Tusen strålande solar, av Khaled Hosseini. Handlar om två kvinnor som förs samman under kriget i Kabul. En berättelse om familj, kärlek och vänskapens krafter.
4. Jorden sedd från ovan, av Yann Arthus-Bertrand. Unika bilder på jorden som är tagna från ovan. Väldigt vackra bilder, och man blir lite "förvånad" över hur vackert både städer och natur kan vara.
5. Självkänsla nu, av Mia Törnblom. Handlar såklart om självkänsla. Det finns program i boken man kan följa för ett starkare självförtroende och självkänsla. Kan läsas av ALLA!

Kommentarer
Postat av: linnea

Hade önskat mig båda Khaled Hosseinis böcker (Flyga drake och Tusen strålande solar), och fick lyckligtvis bägge två i födelsdagspresent imorse! Ser jättemkt fram emot att läsa dom, tycks vara böcker helt i min smak. Mari Ljungstedt boken måste jag också se till att läsa - hon är en utav min favoritförfattare!

2008-08-23 @ 11:30:07
URL: http://linneaah.blogg.se/
Postat av: Carita

Du borde läsa boken "Syskonkärlek" av Katarina Von Bredow. Den är underbar, man sitter helt fängslad liksom.

Vad kul att du kom in på Idun förresten, jag hoppas verkligen att du tar vara på chansen och gör allt du kan för att kämpa dig ur det där helvetet. Jag lovar, det är det värt. c:

2008-08-23 @ 11:43:39
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: carolina

jag vill läsa Mia Thörnbloms ny, den där " Så dumt!". har du läst den? :)

2008-08-23 @ 13:30:14
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Anna

Har Lelias bakbok. Underbar! Har testat en del recept och de blir super. Om inte annat är den värd att ha bara för bilderna :)

2008-08-23 @ 18:25:14
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: isa

kan tipsa om "Supermat" av Helena Nyblom. Står om vad man ska äta för att må bra, varför man ska äta fett m.m, den e super.

2008-08-23 @ 21:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0