Lunch

Jag veeet, jag har fått en dille på att fota min mat. Men äh, det får ni stå ut med.
Lunchen idag blev lite hopkok på vad som fanns hemma. Kikärter (blandat med vinäger, vitlökspeppar och basilika), avokado, sallad, gurka och gröna oliver. Fräscht och gott!

image1591

Kommentarer
Postat av: HannaMaria

Jag tkr bara det är kul att du visar upp bilder på vad äter, man får liksom insperation :) ! Ser alltid så gott ut !

Ha en bra dag!

2008-04-05 @ 12:45:19
URL: http://HannaMariia.blogg.se
Postat av: Hanna

Fortsätt fota säger jag! :) Jag blir alltid jätteinspirerad av din mat och det hjälper mig att se proportioner och så. Allt ser så fräscht och gott ut också! Önskar att jag hade ork att göra någon mat nån gång..
Ha det bra tjejen! du är helt underbar :)

2008-04-05 @ 13:20:14
Postat av: anni

god vad mumsigt! very healthy!

2008-04-05 @ 13:21:49
URL: http://[email protected]
Postat av: sarah

åh, de såg smarrigt ut :D

2008-04-05 @ 16:50:32
Postat av: fanny

fortsätt med att fota och säga vad du äter. det ger insperation och hjälper mig.

2008-04-05 @ 16:55:27
Postat av: sanna

Du visar verkligen att nyttigt ÄR gott. Fortsätt fota, :D

2008-04-05 @ 17:18:47
URL: http://svartsvala.blogg.se
Postat av: sofie

jag älskar avokado. fifan vad sugen jag blev nu :P

2008-04-05 @ 18:09:19
URL: http://sofey.tjejsajten.se
Postat av: julia

ser jättegott ut! fin blogg du har :)

2008-04-05 @ 18:51:37
URL: http://juliakrull.blogg.se
Postat av: linnéa

tycker som alla andra att du borde fortsätta fota maten! det ger verkligen inspiration! :)

2008-04-05 @ 19:12:02
Postat av: Cissi

Jag gillar också att ta kort på mat så jag förstår dig :) Förtsätt gärna, det är bara kul att se!
Bra blogg du har förresten! All mat ser så fräsch och nyttig ut, jag blir riktigt sugen! Min nya favoritfrukost är bröd med Philadelphia vitlök och örter eller keso, skinka/kalkon, groddar och paprika..så gott!

2008-04-20 @ 00:30:06
URL: http://faantastic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0