Hemskt

Gud ni anar inte vad som hänt... vill egentligen inte gå in på detalj... men en på mitt jobb försvann natten då vi var på After work. Han var stup full. Ingen hade hört av honom ända sen i fredags, och han kom inte till jobb idag. Det var nära att vi ringde polisen. Han har barn också... usch. Så hemskt. Det är uppenbart att han har alkoholproblem, och det märkte jag faktiskt väldigt fort. Tror jag jobbat där i 2 veckor, sen förstod jag.
I vilket fall som helst hörde han av sig nu sent på eftermiddagen. Fortfarande påverkad...
Jag avskyr sprit och hur den förändrar människor. Usch och fy!!

Mamma och jag satt precis och kollade in lite olika hotell i Thailand. Har bestämt att vi ska bo på lite olika ställen runt Krabi, Phuket och öarna däromkring. Så sjukt vackert där är. Något att rekomendera där? Nån extra fin ö eller något najs ställe? Hittade ett jättefint hotell som ligger på Raily Beach. Paradiiiiiiset ser det ut att vara!!

Nej gud jag känner att jag behöver komma från datorn lite.
Ha en skön måndagkväll! Puss puss.

image1613

Raily Beach

Kommentarer
Postat av: E-S

Men jaså, ska du? Kanske kan sälja kameran till mig då? ;)

2008-04-07 @ 19:39:37
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se
Postat av: E-S

Och angående Thailand så känner jag iofs inte till så många ställen, men vi bodde på Kata beach och det kan jag lätt rekommendera! Men jag tror att de flesta ställen är grymt härliga där.. vill bara tillbaks hela tiden. Ett tips är iallafall att åka på en dagstur till phi-phi öarna, det ÄR verkligen paradiset!

2008-04-07 @ 19:43:32
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se
Postat av: Louise

Alkohol är verkligen inte bra :/ Bara i småsmå mängder i så fall! Och Thailand är ju underbart, jag bodde i Krabi. Väldigt fint

2008-04-07 @ 20:17:46
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: åse

ska ni till phuket kan jag avråda er från att åka till patong. det enda positiva med det stället var att de hade bra shopping, annars kändes det mest bara överexploaterat, alldeles för "turistigt". massa sexturism också vilket inte var så roligt att se.gillade inte phuket över huvudtaget, tyvärr..
krabi var rätt trevligt. vi bodde vid ao nang. inte jättefin strand, men stället vi bodde på var jättebra. cashew nut bungalows hette det (det var cashewträd ööverallt!). om du gillar fisk och skaldjur ska du absolut besöka en av gatorna i ao nang. minns inte vad den hette, men längs hela gatan var det bara massa fräscha fisk/skaldjursrestauranger.
min favoritö i thailand heter Koh kho kao. jag var visserligen där för typ 4 år sen så då fanns det bara ett hotell där, men det var SÅ mysigt, lugnt. paradiset, verkligen! milslånga stränder, heeelt öde. såg till och med delfiner från stranden en morgon. och havssköldpaddor på stranden. verkligen paradiset, som sagt! :) perfekt ställe att åka till för avkoppling och lugn och ro.
om ni vill koppla av från strandlivet ett par dagar kan jag även rekommendera en tur till någon av nationalparkerna. jag var i en som heter kao sok. hur häftigt som helst. bodde 4 meter uppe i ett träd, mitt i regnskogen med djurlivet runt husknuten.
här är stället vi bodde på; http://krabidir.com/ourjunglehouse/index.htm

2008-04-07 @ 22:07:03
URL: http://aasemaja.blogg.se
Postat av: Lelle

..tja va ska man säga!! Här var d inte många smarta förslag på hur din jobbe polare mår...(om man jämnför med anorexia) önskar att din Boss nu är så bra som fröken påstår..! är detta en test/prövning? Isåfall för vem??

2008-04-07 @ 22:57:34
Postat av: Melinda

Min pojkvän har vart i Phuket, han gillade Banana Beach!

2008-04-07 @ 23:12:55
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Martha

Jag var på raily beach själv när jag var ute och backpackade för två år sedan... Det var klättrarnas paradis, dit kom klättrare från hela världen för att bestiga de grönbeklädda bergen. Verkligen vackret! Tyvärr var jag inte så mycket på thailands västra sida då det är så fruktansvärt turistigt där.. Den östra sidan är mer backpackervänlig och mycket billigare och med fler ungdommar så jag var mest där och luffade runt. Men Raily var toppen det med.. Kan rekomendera pannkakorna med ananas på stranden som det var en kille där som sålde :)

2008-04-07 @ 23:21:41
URL: http://marthapartha.blogg.se
Postat av: Lana

Tråkigt att alcohol får en att bli sån.
Härlig men en resa till Thailand.

2008-04-07 @ 23:28:13
URL: http://lanastyle.blogg.se
Postat av: Yver

rekommenderar bang tao beach, norra phuket, nära flygplatsen. väldigt lugnt, väldigt lång strand, inte alls så "välutvecklat" som många andra ställen, dvs lite fumligare på restaurangerna, inte särskilt mycket shopping, men lugnare skönare och billigare..

2008-04-07 @ 23:49:05
URL: http://saknardej.se
Postat av: jenny

jag är inte heller så förtjust i alkohol..

2008-04-07 @ 23:59:29
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Lelle: Jag fattar inte vad du menar? Vem testar vem? :S

2008-04-08 @ 06:32:01
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: linnea.

tycker tvärr inte att railey beach var någon större hit, kom hem förra veckan efter att ha spenderat en dag där bl.a. hade förväntat mig det hela så mycket finare! men ao nang var totalt överexploaterat, likaså koh samui - i klass med de värsta orterna på phuket. ett hett tips är dock koh tao, en bit i från koh phangan och koh samui! det var helt underbart, och en kombination med koh phangan (de lugnare stränderna då) är helt klart att rekommendera! sen kan jag återigen påpeka att min absolta favoritplats i hela världen är kamala, på phuket! ÅK DIT! förhoppningsvis så har inte turisterna intagit alltför stora delar ännu.. möjligtbvis inte thailands finaste strand, men känslan då man är där - miljön, maten, människorna, harmonin är obeskrivlig.

2008-04-08 @ 16:29:52
URL: http://linneaah.blogg.se
Postat av: J U L i A

Raily Beach är super mysigt, men det är tyvärr inget ställe man vill vara på länge. HUR mycket turister som helst, hela stranden var packad nu när vi var däär :/ lite synd..

tycker att du ska sattsa på öarna som ligger utnför. Koh Lipe VET jag att du skulle stortrivas, helt underbart! vattnet är turkost och det är en lagom liten ö, hur mysigt som helst :)) det var mitt absoluta favorit ställe. verkligen avslappning till tusen.plus lite shopping om man behöver ;) (a)

2008-04-08 @ 20:51:47
URL: http://juliasbullar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0