22 april, strömavbrott

Såå störigt. Satt här vid datorn, och så blev det strömavbrott. Klick, och allt var nere. Det är löjligt hur beroende man är av ström! Man borde försöka leva utan ström någon dag varje månad. Bara för att se hur det går... man spar ju både pengar, energi och värnar om miljön. Så varför inte?
Fint väder idag också! Hur underbart får det bli...? Men jag är fortfarande rätt irriterad på vad som hände igår. Måste släppa det, inte låta det påverka mig. Egentligen påverkar det mig inte mer än att jag blir fly förbannad.

Åt mammas otroligt goda bröd till frukost idag. Fick lite ont i magen... så det passade ju ganska bra ändå att det blev strömavbrott, så jag la mig i sängen och vilade lite. Jävla mage! Jag hade gjort mycket för att slippa mina kramper, svullnandet, bubblandet och smärtan. Det blir som en ond cirkel. Jag får problem med magen för att jag äter fel, och jag äter fel när jag får ont i magen... sen går det bara runt, runt tills jag blir tillräckligt motiverad att ta tag i problemen igen. Dock har jag inte gjort det sen i december... kanske är på tiden nu? Hur länge ska jag hålla på? Hur länge orkar jag?
Har fått himla ont i min kropp på sista tiden. Mina ben känns som gele och ungefär som att jag sprungit 2 maratonlopp på 5 minuter. Ryggen stramar, knäna värker och mina armar är sådär sköra som de var förut...
Längtar faktiskt till torsdag nu då jag ska till den nya kliniken. Hoppas, hoppas, hoppas att de är bra!! Och att jag trivs med dom som finns där. För vad fan gör jag annars?! Jag måste ha hjälp. Jag kan inte detta på egen hand!

Nu blev klockan mycket. Måste kila. Hörs sen!
Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Louise

Har mycket problem med magen jag med :/ Men jag tycker verkligen att det blir bättre av att dricka Proviva jordgubb 2 ggr om dagen! Testa!

2008-04-22 @ 09:15:18
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: Malin

Lycka till på torsdag! :)

2008-04-22 @ 10:02:57
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: A

Hej! Jag undrar bara vad den kliniken heter som du gick på innan? Den som ligger i Trelleborg. Kram

2008-04-22 @ 13:05:01
Postat av: Cornelia

A: Den heter inget. Det är bara en psyk-klinik som ligger brevid lasarettet! :)

2008-04-22 @ 13:23:58
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: A

Okej, men vet du hur man kan komma i kontakt med dem? Kram

2008-04-22 @ 13:32:59
Postat av: Cornelia

A: Ring sjukhuset och hör med dom! De ger dig säkert ett nummer dit. Kram!

2008-04-22 @ 13:35:27
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0