Torsk med creme bonjour och ris

image446

3-4 personer

2 paket fryst torsk
1 burk creme bonjour (finns olika smaker)
3-4 tomater och lite champinjoner t.ex
4 portioner ris

Lägg de tinade torskblocken i en ugnsform och smeta på creme bonjour. Hacka tomater och champinjoner, eller andra grönsaker, och lägg runt fisken. Salta och peppra lite. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Koka riset och servera allt med en sallad.

Jättelätt och gott!

image447

Kommentarer
Postat av: Nicole

Det låter gott, och enkelt! Tror du det fungerar med annan fisk? Kanske lax? Jag har lite svårt för just torsk. :)

2007-11-20 @ 21:37:11
URL: http://frauneumann.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Nicole: Javisst, det går säkert bra. Fast jag är osäker med tiden i ugnen om du byter till lax. Men det står säkert i nån kokbok, eller sök på google! :)

2007-11-20 @ 22:08:48
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Moberg

Detta är ett sjukt gott recept som jag letat efter länge, åt det alltid i skolan. Tusen tack!

2009-01-25 @ 15:58:11
URL: http://tigermoberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0