Spy-lukt och prestationsångest

Alltså jag blir så grymt äcklad av spyor. Bara för att jag vet att min lillebror ligger och kräks så känns det som det luktar överallt. Känns som bakterierna flyger runt i hela huset. Tycker så synd om honom! Men bättre att bli sjuk innan jul än på självaste julafton. Hur kul är det? Fast det kanske är min tur då? =P

Nu lämnar vi det innan jag mår illa jag med...

Såg precis på The Queen med mamma. Den var bra faktiskt, fast lite seg ibland. Handlade om prinsessan Dianas död och vad som hände då. Så den är klart sevärd.

Jag vill inte att det ska vara måndag imorgon. Jag har ju jättekul på jobbet, men fyfan för att gå upp så tidigt!! Sover ju aldrig nuförtiden. Kanske därför jag jämt är så himla irriterad på allt och alla? Men det går väl över.
Ibland känns det skitjobbigt att ha denna bloggen faktiskt. Eftersom jag verkligen skriver om mina innersta känslor och funderingar. Får man då en kommentar som "men tänk inte så, gör inte så" eller någon annan kommentar där det verkar som vissa tycker jag är helt dum i huvudet.
Mamma och jag pratade häromdagen om lite problem som vi har gemensamt. T.ex som att säga nej till folk. Kan vara vad som helst, en liten tjänst eller något annat. Jag kan bara inte tacka nej! Mamma har varit likadan, och är det till 95% idag också, även ifall hon inte kan erkänna det.

Kanske därför jag är så stressad? Så trött, så irriterad, dålig aptit, sjuka tankar, stor prestationsångest och massa annat skräp. Jag blir knäpp på mig själv!!! Men jag hatar att känna skuld. Skuld är det värsta skitet som finns. Det är så sjukt energikrävande!

Känns som jag behöver trösta mig med lite shopping snart...

Kommentarer
Postat av: Tigrisenemmis

Jag kan följa med dig och tröstshoppa ;)

2007-12-16 @ 20:21:38
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag har också svårt för att säga nej till saker.., men det är ju sånt som man kan lära sig. :) Du kanske ska säga det till din behandlare så du får prata om det med någon. Hon kanske har något bra förslag på hur man blir bättre på det:D

2007-12-16 @ 20:28:19
Postat av: Maya

Tjejen, du är underbar! Ditt mod och ditt kämpande är enormt - men ditt hjärta är banne mig ännu större! Fortsätt att ventilera tankar, även om de är "dåliga". För mig brukar det åtminstone vara lättare att "släppa taget" om dem då - istället för att gå och älta dem inombords. Önskar dig all världens lycka - för jävlar, vad du förtjänar den! :)

2007-12-16 @ 21:53:08
URL: http://whatscookin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0