På topp!

Mår alltid så bra efter jobbet. Känns som jag gjort nytta och att jag är som "alla andra" igen. Jag sitter inte bara här och inte gör nånting. Det är verkligen en skön känsla!
Har precis ätit lunch. Fiskbullar med bönor, grönsaker och lite chilisås. Ska snart gå och se på tv, vilket jag gör väldigt sällan nuförtiden.

Skrev på nånting på jobbet idag. Att jag jobbar 3 timmar om dagen, 8-11. Att jag tjänar ca 5500 / månad och sånt. Och vill jag jobba mer är det bara att säga till. Men nån vecka till ska jag ha det såhär. Sen ska jag nog utöka med 2 timmar till om dagen. Det är ju nästan dubbelt så mycket mer pengar... och pengar behöver jag!
Det gick jättebra idag också. Jag fattar vad jag gör liksom, och klarar det nästan helt på egen hand. Han som lär upp mig (som är 18 år hehe) sa att han var mycket imponerad. Haha! Bra där =)

Ska också komma ihåg att ta med mig mitt kontonummer imorgon, så de kan sätta in mina pengar där varje månad den 25:e. Fan vad gött!!

Nej nu förtjänar jag lite vila.
Kram!

Kommentarer
Postat av: nathalie

gud vad roligt att allting går bra:) Följer din blogg slaviskt, och är mycket imponerad av att du frisknat till, i alla fall en del. Vad är det du jobbar med?:) fortsätt såhär, jättebra:)!

2007-12-11 @ 13:14:45
Postat av: Thepreciousgirl

nathalie: På ett företag som registrerar, bokar och har hand om export o import mellan tyskland o sverige. Man faxar papper, skriver bokningar osv. :)

2007-12-11 @ 13:26:09
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: lilla ja

Vi jobbar lite med samma saker , gissar att de är ett typ av speditorsbolag? Himla kul att hör att det går bra för dig, men eftersom du skrev som du gjorde i förra inlägget, måste jag leka moraltant & säga att du inte får glömma ta hand om dig själv nu, när du är på rätt väg! Kramar

2007-12-11 @ 14:05:54
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: emma

vad jag är glad för din skull! jobb är bra :)

2007-12-11 @ 15:59:16
Postat av: Anonym

Hej. En fråga nu bara snabbt. Hur mycket väger du nu? Du hade vart(om jag inte misstar mig) och vägt dig nyss.

Annars älskar jag att läsa din blogg! :)

2007-12-11 @ 19:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0