Mysig dag

Är på otroligt bra humör. Gick super på jobbet idag också, alla är så himla gulliga!! De tar verkligen hand om mig och bryr sig om mig. Jag har alltid haft svårt för att lita på killar, eftersom jag aldrig kunnat lita på min egen pappa. Men dessa är helt fantastiska. Det finns verkligen killar som är underbara! Underbart.

Efter det gick jag hem och åt lunch, sen drog mamma och jag iväg till Trelleborg där mamma gick i affärer medan jag var på kliniken. Jag vägde mig aldrig, tyckte det kändes onödigt. Tänk om jag bara mår sämre då igen? Så nej, det får vänta.
Efter besöket där gick mamma och jag och handlade lite mat. Bland annat dinkelmjöl till plättarna vi gjorde till middag (berättar mer snart). Sen gick vi in på Erikshjälpen där det finns second hand kläder och annat kul. Köpte ett par slitna jeans som jag ska klippa till shorts. För bara 35 kronor!! Vilket kap! ;D

Såhär ska shortsen se ut på ett ungefär....



Används till ett par leggings, ankelboots och en stor slapp t-shirt. ME LIKE!

Och just det. Middagen! Vi åt dinkelplättar med fruktsallad (mackor och pålägg serverades också men det tog jag inte). Det var SJUKT gott.
Tror receptet var ungefär såhär.
3 ägg
3-4 dl dinkelmjöl (vi tog fullkorn och blanda ut med lite vanlig vetemjöl, annars kan man använda siktat dinkelmjöl)
5 dl mjölk
25 gram flytande margarin

Nåt sånt.
Fruktsalladen gjorde jag och den bestod av banan, mango, äpple, blåbär, hallon och apelsin.
MUMS! Så gott och riktigt nyttigt.

Usch jag är jättetrött nu, och ska upp tidigt imorgon också! Sen till kliniken IGEN. Men funderar på att ringa och byta tiden. Men nja, vill ju dit samtidigt. Ska träffa psykologen. Får vila i helgen istället!
KRAM! Och testa nu dessa plättar ;D Hihi

___________________________

En sak till! Kommentar nummer 2000 i bloggen skrevs av Mindy. Shit vad ni är söta som skriver till mig så mycket =) Tack! Läser varenda en!!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Ooh, det här inlägget hade jag inte läst. Kul att jag skrev 2000:e :D

2007-12-17 @ 19:32:18
URL: http://metrobloggen.se/mindy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0