Hej på er.

Om en kvart börjar jag, så tänkte först skriva lite här... är så sjukt trött och har ont i magen. Men det går nog över när jag är på jobbet. Sånt brukar man inte tänka på när man är igång och gör annat. Usch, sen ska jag ju vägas. UUUUSCH! Vill verkligen inte det. Speciellt inte idag när jag känner mig så jäkla uppsvullen. Får se vad som händer, om jag kanske tittar bort medan min behandlare kollar vad min vikt står på. Men uh, vill knappt att hon ska få veta. Hoppas hon blir glad för att jag äter igen iaf. För förra gången var jag ju inne i min svältperiod... hon blev riktigt ledsen faktiskt! Jag bara "du ser så ledsen ut..." det var hemskt. Kände mig som ett monster! Men det plus lite inre stryka fick mig ju att tänka om igen.
Undra hur många gånger jag gått från hyfsat normalt intag till svält... det kan inte vara bra...?
Många säger ju att det knappt syns på mig att jag gått upp. Men det gör det, jag lovar. Bara det att typ inget sätter sig på min överkropp... men det är väl snyggt? Att ha lite röv ;D HAHA!

Nej nu måste jag gå.
Förresten. Detta är sjukt, men jag känner mig mest som en börda på det nya jobbet. Haha. Jag vet, jag ÄR störd. Ingen tycker ju det mer än jag själv.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: anna panna hollnissa

Ja snyggt med rumpa :)
Kram Anna

2007-12-06 @ 10:05:22
Postat av: serioh

den mesta vikten har ju antagligen lagt sig runt organ osv, så det är inte konstigt att det inte syns. btw, JA det är snyggt med lite ass! :D hade ju vart rätt mycket värre om allt lagt sig på överkroppen, haha!

2007-12-06 @ 12:05:22
Postat av: Tess

du måste jobba på din självkänsla.. Har du läst några böcker om det? Mia Törnbloms böcker gillar jag, även om jag vet att det finns folk som tycker de är kass. Där står det endel hur man jobbar upp den, känner igen mig på massa saker där, så jag tycker iaf att den är bra!(och det är ju inte samma sak som självförtroende, man kan ju ha bra självförtroende men låg självkänsla)

2007-12-06 @ 14:43:36
Postat av: lilla ja

de hade inte anställt dig om de inte ville ha dig knäppis =) Kram

2007-12-06 @ 14:51:48
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Anonym

det verkar som du är på väldigt bra humör, det gör mig glad också =)

2007-12-06 @ 17:06:13
Postat av: Mindy

Vad är det för jobb du har nu? Ja usch för negativa tankar. Men jag tycker du är jättebra på att kämpa! Kramar =)

2007-12-06 @ 17:17:46
URL: http://metrobloggen.se/mindy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0