Good morning

Behöver jag ens säga att jag är trött? Sov i alla fall riktigt hårt inatt, det gör jag bara när jag är riktigt trött. Så jag antar att det var behövligt.
Idag jobbar jag som vanligt till kl 11. Mamma är ledig på onsdagar så vi ska fixa en massa idag. Har inte köpt någon julgran vilket innebär att jag knappt känner nån julkänsla än. Vi har ju plastgran eftersom mamma är allergisk mot riktiga, plus att vi tycker det går lika bra med en i plast. Måste vara miljöväntligare också? Tänk så många granar som går åt varje år... Sen ska jag försöka orka färga mitt hår, bara utväxten. Är alldeles ljus i hårbotten nu ju, inte så himla snyggt. Får hoppas att färgen finns i butiken idag, den var ju slut i helgen!
Får se om pappa skulle komma förbi idag också, vi har inte setts sen min födelsedag. Vilket är i september. Det sjuka är att ibland glömmer jag bort att jag ens har en pappa. Jag är så van vid att vi aldrig träffas. Men nu ringde han och sa att han skulle komma förbi med våra julklappar, och kanske bjuda oss på middag. Men jag vet ärligt talat inte vad jag vill. Känns lite så skumt att äta middag med sin pappa 1-2 gånger om året.

Frukost idag blev kall havregrynsgröt med skivad banan och havremjölk. Så himla gott! Älskar kall gröt. Ibland är varm godast, men kall går precis lika bra tycker jag. Gjorde faktiskt klar min frukost igårkväll. För nu på morgonen orkar jag inte stå och göra nåt speciellt, utan då slutar det oftast med en macka och en frukt. Så nu på morgonen var det bara att skiva på bananen och hälla över havremjölk. Smart va?!

Ha en bra dag! Kramar
image706

Kommentarer
Postat av: serioh

jag har inte träffat min pappa sen september heller..ändå bor han också i lund. bor din pappa nära? det blir jobbigare och jobbigare att ses ju längre tid det går dessutom, tycker jag.

2007-12-19 @ 07:28:15
URL: http://saerii.blogg.se
Postat av: Anonym

Det är tyvärr inte miljövänligare med plastgran, faktum är att det är ganska elakt mot miljön...:(

Synd tycker jag!

2007-12-19 @ 07:38:33
Postat av: lilla ja

hm.. Önskar jag kunde få träffa min pappa igen =( snart ett år sen han gick bort... Hur som helst, du får gäärna komma och göra frukost till mig med, lät jättegott! Kram

2007-12-19 @ 08:11:26
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Ms Agnes

Plast är ju inte bra för miljön. Tänk efter, en "riktig" gran är komposterbar och gjord utav naturliga ämnen. En plastgran innehåller massor utav gifter och skit.

2007-12-19 @ 09:30:15
Postat av: Alexandra

Älska fiberhavregrynsgröt ! = ) Måste fråga, hur många kcal äter du om dagen i snitt?

2007-12-19 @ 09:41:37
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Åhh, din frukost lät väldigt god och smart också. Jag har aldrig provat kall gröt, så jag undrade är inte den väldigt stel eller så? För en av sakerna jag älskar med gröt är konsistensen :P
Jag tycker inte det spelar någon roll om man har plast eller riktig gran. Vi har oftast plast, men i år köpte vi en riktig :)
Men plast borde ändå vara bättre för miljön, för en plastgran kan man ju har flera år :/
Kram

2007-12-19 @ 11:21:07
Postat av: Thepreciousgirl

serioh: nej min pappa bor i sthlm. Så det är låångt...
**
**
kristina: ja det borde vara det. Vi har haft samma gran i 15 år! :P Hehe

2007-12-19 @ 11:24:56
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Frida

Hej Cornelia!

Har läst din blogg ett tag nu, verkligen jättebra är den. Jag vet att du inte är frisk, men jag är glad att det går åt rätt håll för det mesta numera och att du mår bättre än förut :)

Tänkte fråga om havremjölk är godare än vanlig mjölk? Vad smakar det? Kcal?

Ta hand om dig tjejen :)

2007-12-19 @ 11:28:00
Postat av: Thepreciousgirl

Frida: Tack!
Ja jag dricker havremjölk för att jag tycker det är myycket godare! Svårt att förklara smaken, du får testa själv ;D Gärna på gröt eller tillsammans med flingor. Kalorier varierar beroende på vilket märke. Men sånt står ju på förpackningen, om det nu är så viktigt :P
Kram!

2007-12-19 @ 11:37:45
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Miss H

Hur gör du m den kalla gröten? gör du den och ställer dne i kylen tills du ska äta?

2007-12-19 @ 17:54:23
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0