Gokväll

Hoppas jag inte är ensam om att sitta hemma denna lördag? Passar ju vovvarna... och hade inte velat ta mig ut i detta vädret anyway. Är inte speciellt festsugen denna tiden på året heller. Bara kallt och jäkligt ju! Måste dra på värsta dunjackan och allt. Svett från dansgolvet blandat med iskalla vindar utomhus... njae.

Har pratat lite med mamma nu ikväll. Hon kom till mig! Eller nej egentligen inte. Jag gick till henne, men hon tog upp det! Vi pratade ut om detta med att jag mår sämre, eller att det går ut över maten i alla fall. Mamma erkände att hon inte mått så bra hon heller på sistone, och inte riktigt pallat ta itu med saker o ting. Jag förstår henne till 110%. Men mamma, du måste prata med mig! Säg att du mår dåligt, att du inte har krafter att jämt hjälpa mig.
Jag sa till henne att hon måste tänka på sig själv lite också, hon själv måste ju må bra för att kunna hjälpa mig och min bror, som också mår dåligt.

Hela den grejen med pappa och det, min lillebror har kommit i kläm när det gäller besöken där. Han vill inte åka ända till stockholm för att vara där. Och sen mötas av bråk och oro. Han är stor nog att kunna välja också. Han ska inte behöva åka upp dit för att tillfredställa pappa. No way.

Usch jag har så ont i ryggen igen. Hade det jämt när jag var jätteunderviktig. Nu känns det lite likadant. Och mamma sa att hon känt den "amoniak" liknande lukten ur min mun igen. Det luktar så när man svälter sig. Vet inte varför. Men hon sa att hon inte känt det på länge, men att nu har det kommit tillbaka. Jävla symptom-skit som ska komma när man äter dåligt.
Jag har ätit bra idag i alla fall. Havrefras med mjölk och två knäckebröd till frukost, fullkornspasta med kycklingfilé och sallad till lunch, fiskgryta med couscous o macka till middag och lite lättkesella med banan o äpple till kvällen.

Nu ska jag läsa tidningar och mysa ner mig under duntäcket!
Ha en underbar kväll. Kram

Kommentarer
Postat av: Maja

Jag är också hundvakt ikväll! :)

I detta oväder är det mysigt att sitta inne.. med tända ljus, något gott att mumsa på och myskläder.

Ha det bra tjejen.

kram.

2007-12-01 @ 20:18:40
Postat av: Ellinor

jag sitter också ensam denna lördag.
men pojkvännen kommer snart hoppas jag.

2007-12-01 @ 21:18:50
URL: http://www.ellinorss.blogg.se
Postat av: e.

tänker på dig. härligt att du själv känner att det blev en bra matdag :)

2007-12-02 @ 10:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0