29 december

Mår sådär idag, känner inte för att göra någonting. Vill bara att denna deppiga årstiden ska vara över. Vill ha vår och värme. Blommor som slår ut och längre dagar. Men men, man får väl försöka överleva.

Filmen igår var ju jättebra. "This is England". Riktigt hemsk med många känslor, men ändå en viktig film. Fick klump i halsen flera gånger och tyckte den var sorglig, men jag tycker om sådana filmer. Så ni som inte sett den, jag rekomenderar den starkt. Det är ju ingen rolig film... men som sagt är den himla bra.

Solen verkar ha tittat fram idag i alla fall. Det var nog någon månad sedan man såg den lysa. Åh så himla deppigt !! Jag hatar dessa två-tre månader vi har framför oss nu. De är så himla onödiga! Men jag ska sluta tjata nu, det blir ju inte bättre för det...

Har lånat lite nya böcker (och en dvd) på biblioteket igår. Kanske någon ni känner igen?

image800

Bergdorfblondiner
Grevgatan 22
De skamlösa
Yoga för nybörjare

Har börjat läsa Bergdorfblondiner, och den är bra hittills. Den handlar om några tjejer som bor på Manhattan och lever i lyx, bär Chloéjeans och åker privatflygplan. Men att leva på vodka fungerar inte i längden, och vad ska hon göra när förlovningen spricker?

Grevgatan 22 handlar om en tjej vid namn Josefine som nästan är 30 år. Hon träffar på kärleken men allt är inte som en dans på rosor. Det blir mycket trassel och hon avundas sin syster Emelie som är lyckligt gift, har barn och egen villa. Men en dag läser Emelie ett sms som kommer att förändra hennes liv totalt...

De skamlösa handlar om två tjejer som driver en damtidning tillsammans. Den ena tjejen Nathalie drömmer om att göra porrfilmer med kvinnor i rollerna. Hon har även planer på att rädda en eskorttjej från misären i öst, och ge henne en roll i sin film.
Den andra tjejen, Tito, är besatt av drömmen om sitt bröllop. Hon träffar advokaten Erik som är från en mycket fin familj. Han försöker förändra Tito till sin drömkvinna och bestämmer hur hon ska bete sig...

Yoga för nybörjare är en dvd där man får följa ett program som ska leda en till ett bättre självförtroende, hållning och slappna av i själen. Bra mot stress och spänningar samt balans och smidighet.

Lite tips bara !
Hoppas ni mår gott. Kram!

Kommentarer
Postat av: Hedvig

Den där yoga för nybörjare har vi hemma! Jag har inte tittat på den än, men jag ska göra det :)
-Din blogg är superbra! Jag blir så glad av att läsa att du aldrig slutar kämpa!
Massor av kramar :)

2007-12-29 @ 10:51:37
URL: http://olsentwinsnews.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0