25 december

Godmorgon! Hade ni en bra julafton? Själv hade jag det mysigt. Åt massa gott och fick fina julklappar. Känns bara helt sjukt att julafton redan är över, det man gått och längtat efter så länge. Så går det så fort!

Tänkte rada upp det jag fick.

En bok av Cecilia Ahern "PS jag älskar dig"
Doftljus
Dolce & Gabbana parfym och en kroppslotion med samma märke
3 pärlörhängen
En ögonbildel, alltså ni vet en sån man ska ha för ögonen när man sover, för att slippa starkt ljus
Grå läggings med blommor på
Tjocka vantar
Massa olika kroppsoljor
Ett superfint bokmärke i silver med en liten groda längst upp (svårt att förklara)
Mobilen (som jag öppnade tidigare, hehe)
Ett minneskort på 2 gb till mobilen
En liten vinflaska
En sak man ska fylla med kokande vatten och sen lägga i sängen så den värms upp
Halsband med en ros
En prydnads grej i glas
En bok av Doris Lessing
Te, "Vintersaga" heter det. Och en hjärtformad te-sil
Nagellack
En reflexväst att ha när jag är ute och joggar
En jättesöt nalle av min lillebror

Tror det var allt!
Vad fick ni? Som ni är mest glad över.

Kvällen slutade lite trist igår faktiskt. Det är såhär att vi har ingen bil, för det har vi inte råd med. Och vi fick skjuts hem till min moster med alla paketen och så. Så när vi skulle hem så sa jag "men jag kan gå, för hunden behöver ändå en promenad, och jag har inte så jättemkt att bära". Så börjar min lillebror tjafsa att han inte vill gå. Och så ångrar sig mamma och frågar vår kusin om vi kan bli körda. Och de ställde upp, men isåfall fick de köra i två omgångar. Så sa mamma "men då kan ni tre (jag, min store och lillebror) åka och jag gå". Jag bara "men jag sa ju att jag ville gå?". Och så säger mamma till kusinen "men vi går". Och så tjafsar alla emot och säger att det kan vi inte göra, eller att vi inte behöver det. Jag bara "men jag vill ju !"
Och så håller vi på så i evigheter. Mamma har ingen jävla egen vilja alltså!! Jag ville gå, min storebror brydde sig inte för han var beredd redan sen innan att gå, min lillebror ville inte och min mamma går efter vad alla andra tycker. Så jävla pinsamt att hålla på så !!! Vi höll på så och diskuterade i säkert en timma. Och så kom vi till mina skor. Jag hade mina höga skor, men jag sa att det var lungt och att jag KAN gå i de skorna hur bra som helst. Men nej då ska alla bestämma att jag ska låna ett par skor även ifall jag tackat nej redan.
Tackar man nej så menar man nej. Jag bara "det är lungt, jag kan gå i dessa".
Men alla tjafsa vidare om att jag SKULLE byta skor, min mamma också. Men HEY!!! Är jag 5 år? Kan jag inte ta egna beslut? Är det inte mitt problem om jag får ont i fötterna eller fryser? Det var ju såklart snällt att erbjuda mig andra skor, men jag tackade nej säkert minst 4 gånger. Så jag utbrast, "jag är inte 5 år, jag går i dessa skorna, punkt slut." Så sa min moster "du beter dig ju som 5 år och du kan inte gå utan strumpor i de skorna" . Öh?! Beter JAG mig som 5 år?! Jag tackade nej. Jag orkade inte tjafsa mer. Låt mig vara!!

Jag klarar inte av när folk ska bestämma att "nej det kan du inte ha på dig" eller "så kan du inte göra". Låt mig göra mina egna misstag!! Låt mig frysa. Låt mig få ont. Jag fyller snart 20 år men jag känner mig fortfarande som 10 tillsammans med dom. Jag PALLAR inte.

Men i alla fall så gick vi de 20 minuterna hem. (JA vi bråkade om 20 jävla minuters gång!!!). Och vi gick till och med en omväg för det var skönt att komma ut. Och jag fick inte ett skit ont i fötterna och jag frös inte heller.

Tack. Behövde verkligen skriva av mig detta. Jag vill bara bli behandlad som en 19åring. Och tro mig, jag har gjort värre saker än att gå 20 minuter i mina höga pumps. Oftast känns det som att min familj bara är ivägen hela tiden. Att vi är så kassa som inte ens har en bil, eller en mamma som inte har en egen vilja. Jag mår så himla dåligt av det. BLÄÄÄÄÄÄ på det.

När vi kom hem spelade vi singstar och buzz. Det var iaf jätteroligt!!
Hoppas ni mår bra =)
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Kristina

God morgon! Vad fina julklappar du fick :)
Jag vet faktiskt inte vad jag blev mest glad för av det jag fick :/ Kan vara en jättesöt porslinskatt (jag samlar på porslinskatter :D)
Vad jobbigt det låter att tjafsa så. Jag hatar när min familj gör det, speciellt på jul och sådant. Och du är ju som sagt gammal nog att avgöra vad du vill göra själv!
Kram

2007-12-25 @ 10:47:47
Postat av: Rosie

Oj vad mycket fint du fick igår :)
Själv fick jag Diesel(fuel) parfym, påslakan, en plattång och pengar.
Huvva, det är så jobbigt med tjafs och bråk! speciellt på julafton, det ska ju vara den gladaste
tiden på året.
Jag själv bråkade också med min familj igår, jobbigt värre och det värsta var att det var bråk om egentligen ingenting.
känner igen mig med det här med åldersynen, ibland är man liten och ibland för stor :(

2007-12-25 @ 10:59:35
URL: http://rosiesconfessions.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Rosie: Fina grejer du fick också! :D
Men usch :( Visst är det jobbigt?! Och så himla onödigt. Hoppas du hade en bra jul ändå! :D
Kram!

2007-12-25 @ 11:05:33
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Mindy

Du, den boken, jag älskar den!!!! DU MÅSTE LÄSA DEN SÅ FORT DU KAN! =) Men bered dig på att snyfta :( Fattar också känslan, man vill fan göra fel själv utan att nån lägger sig i. Det är ju då man lär sig :P

2007-12-25 @ 12:29:44
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: maja

vad fick du för mobil? :)

2007-12-26 @ 13:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0