22 december

Två dagar kvar till julafton, och jag är klar med allt jag ska vara klar med. Det vill säga alla julklappar. Ska bara hjälpa mamma baka och göra allt julgodis, pynta granen och städa lite på mitt rum. Annars känns allt lungt. Jag tänker inte stressa på julen, såsom de flesta faktiskt verkar göra. Vilket är himla synd, eftersom julen faktiskt ska vara något mysigt och avslappnande, då man träffas och visar kärlek. Men men, tyvärr är det för mycket hets när det gäller julklapparna. Varför spelar det så stor roll egentligen? Tanken räknas väl mest?

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår på julbordet. Alla är så himla snälla och roliga, skämtar och skrattar. De sa också att de tycker det är såå kul att jag jobbar hos dom. Och att det var vågligt av mig att komma på julbordet, bara 2 veckor efter att jag börjat där. Men jag känner mig trygg med dom, och det är ju lättare att lära känna varandra om man gör saker vid sidan om jobbet.
De flesta var skapligt fulla igår, haha! Vi fick beställa in hur mycket drinkar, vin, öl och ta hur mycket mat vi ville. Jag började med lite olika sillar (ja , jag tycker sill är gott), en liten bit varmrökt lax och ett glas vitt vin. Varmrätten tog jag nån liten potatis, jättesmå köttbullar, lite rödkål, nån bit ost, ett jättejättegott mjukt bröd med massor av korn i. Allt var så himla gott! Drack lite snaps också, och snodde med mig en hem faktiskt som jag ska ge till mamma, haha! Till efterrätt fanns där allt möjligt, jag tog själv en liten skål med nån jättegod torkad frukt med choklad runt om, smakade av nån pepparkaka som inte såg ut som pepparkaka, haha. Jaja, allt var iaf supergott! Och stället hette "Ängavallen", men det säger er nog inte så mkt.

Sen hade vi lite julklappsutdelning. Man fick ta en lapp och där fanns en siffra. Sen stod det siffror på paketen, och jag fick nummer 2. Vet ni vad det var i? En klänning!! HAHAH! Jag menar, tänk om nån av killarna hade fått den... vad har chefen tänkt egentligen? Och nån sa "vad ska din mamma tro när du får en sexig klänning av chefen?! HAHAH"
Skitroligt. Och klänningen var superfin! Kan lägga upp en bild sen.
Sen fick jag två andra presenter också som ingen ville ha. Ett halsband och en chokladask.

Var jättetrött när jag kom hem igår. Tog med mig hunden upp på mitt rum så hon skulle få sova här. Så himla mysigt att ha en liten krabat liggandes brevid mig. Fast mindre mysigt var att imorse började hon löpa. Lagom till jul, hehe. Gick i alla fall en morgonpromenad med henne, supermys!

Hoppas ni mår bra, och att ni inte stressar för mkt nu innan jul! Ta allt som det kommer och njut istället.
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Tigrisenemmis

Jag vet vad ängavallen är :D Woohoo ;)

2007-12-22 @ 10:08:36
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: alexandra

eftersom du har "bantat" i tre år, (samma här) och du äter godis m.m , är du inte orolig för att komma tillbaka där du banatade? eller det gör man kanske inte?

2007-12-22 @ 10:25:56
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: K

så mysigt det låter!
jag ska handla de sista klapparna idag och förska bara ta det lugnt jag med!
Vi ska fixa julgranen idag =)

2007-12-22 @ 10:54:31
URL: http://www.lillajag91.blogg.se
Postat av: sarah (pluttrick)

jag veeet med vad ängavallen är! fett skånsk jag känner mig^^ kul att du hade det trevligt vännen:)

2007-12-22 @ 10:54:41
Postat av: Thepreciousgirl

Jag har "bantat" sen jag gick i 8:an, alltså typ hmm.. det är snart 2008. Snarare 5-6 år. Men skitsamma. Alltså, jag ogillar att kalla det banta.. :S För jag är ju sjuk i anorexi, och det är ju knappast en bantningskur! ^^ Men visst,det är lätt att falla tillbaka om det är det du menar.
**
**
pluttrickeeeen: Alltså du anar inte vad jag tänkt på dig. Hur mår du?!?!
**
**

2007-12-22 @ 11:33:01
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: alexandra

vrf började du att banta? , Var du småtjock i 8 an? ,,för då började jag oxå ..fick tillslut anorexia.. men hur lyckades du ta dej upp 10 kg? var du tvungen av dina föräldrar eller ville du själv?

2007-12-22 @ 11:52:15
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: Thepreciousgirl

alexandra: Mådde dåligt psykiskt. Hände en himla massa jobbigt inom familjen just då =/ kom på min pappa med att vara otrogen, de skilde sig, jättemycket bråk och jag kände mig osynlig. Började kommentera min egna kropp och hata den. Det kändes ju som en enkel sak att ha "kontroll" över.. =/
Och nej jag var absolut inte tjock, men det kändes så just då.
Ingen kan tvinga en att gå upp i vikt och hålla sig där.. kanske för ett tag, men hänger inte psyket med kommer man med 95% säkerthet gå ner dom kilona igen. Så jag ville verkligen! Mådde verkligen inte bra när jag vägde så lite.. hemska symtom som jag INTE saknar!!! Och hur jag lyckades... jag åt väl tillräckligt I guess! ;D

2007-12-22 @ 12:07:58
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

och förresten, det tog mig 1½ ÅR att gå upp 10 kg. Och det rekomenderas ju att man ska gå upp ½-1 kg i veckan. Så jag tog det i min egna takt, vilket passade mig bra.

2007-12-22 @ 12:10:08
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: alexandra

jag håller med dej,,, att väga så lite och inte ha ngn rumpa , asså man vågar inte ge sig ut på stan, men hur många kcal äter du om dagen / åt för att komma upp 10 kg? ,,KRAM

2007-12-22 @ 13:56:02
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: Thepreciousgirl

alexandra: man ska äta minst 2000 kcal för att öka i vikt, beroende på hur aktiv man är. är man mycket aktiv kan det behövas upp till 3000 om dagen

2007-12-22 @ 14:44:36
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: alexandra

det betyder alltså , att man själv kan avgöra sin vikt , jag menar du vill väl antagligen inte gå upp mer,? så du käkar typ 1500 kcal om dagen nu eler?..jag har haft ett onormalt förhållande till mat väldigt länge, så det skulle va skönt med lite stöd. Kram

2007-12-22 @ 16:08:08
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: Thepreciousgirl

alexandra: alla avgör precis hur de vill göra med sina liv, enligt min åsikt. Ingen kan tvinga någon till nått. Men det är bra med folk som kan tala en till rätta, och eftersom du är sjuk och underviktig, är det svårt att ta egna beslut. Det går inte att tänka friskt (oftast) när man är riktigt underviktig. Hjärnan svälter.

Så ingen kan TVINGA mig att väga normalt och äta bra, men jag förlorar bara på att INTE göra det. Man orkar heller inte leva om man inte äter bra. =/

2007-12-22 @ 16:16:17
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Maya

Å! Ängavallen är sjukt mysigt!
Allt är ekologiskt också- min familj brukaråka dit om vi ska äta ute sådär spontant! :)

2007-12-23 @ 09:04:32
URL: http://mayahitodit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0