Frukost och kläder

Tycker ni inte tiden går fort? Snart är januari redan slut. Igår när jag var ute och promenerade såg jag till och med knoppar på vissa buskar och träd. Så himla tidigt! Jag menar, det är ju faktiskt mitt i vintern. Inget mig emot om våren kommer snabbare i år. Det märks verkligen att klimatet blir varmare för varje år som går. Det har knappt snöat någonting alls här nere denna vintern. Lite sjukt ju. Okej, bara för jag skrev så nu kommer det säkert bli världens snöoväder här inom kort... vore ju typiskt!

Mår rätt bra idag. Det känns lättare att äta igen och ALLT känns inte som en sten i magen. När jag mår riktigt dåligt kan jag få ångest av en kopp te... jo det är sant. Allt som fyller ut magen, kalorier eller ej, ger mig ångest när jag är på botten. Och inte bara ångest, utan hemska, hemska tankar och krypningar under skinnet. Fy. Jag låter helt sinnessjuk. Men som sagt är det bättre idag. Åt en god frukost idag. Typ standardfrukosten. Havregrynsgröt med linfrön, banan, sojamjölk, kanel & kardemumma. En macka med skinka & gurka. Inte så spännande med andra ord.

Förresten kan jag verkligen rekomendera bovetesalladen jag åt igår! Wow. Riktigt gott. Jag tog lite vad jag hade hemma istället för att slaviskt följa receptet. Åt t.ex romansallad istället för ruccola, la till soltorkade tomater, sugarsnaps och äpple istället för päron. Att ha valnötter i salladen var supergott! Passade så bra. Strimlade lite kalkonkött och hade i salladen. Mums, testa!

Höhö. Det är 37 dagar kvar till Thailand och jag har redan börjat skriva packlista. Haha! Ska knappt ha några kläder med mig alls. Ska ha min klänning från Victorias secret, en knallblå klänning från topshop, min röda bikini från h&m, solbrillor, smalt midjeskärp från topshop, ballerinaskor, eventuellt mina nya linnen och mina jeansshorts. Inte speciellt mycket kläder för 2 hela veckor. Eller hur? Men jag kommer ju shoppa ihjäl mig där nere!! Jaja, packlista är bra att ha i alla fall. Jag hatar att glömma saker jag behöver. Eller hur? Tänk om man glömmer sitt pass liksom... PANIK?!

Hoppas ni fått en bra start på veckan! Puss


Kommentarer
Postat av: Louise

Lät som en riktigt god frukost tycker jag!

2009-01-19 @ 10:07:21
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: j

hej! Läst din blogg jättelänge. Skönt att höra att det går bättre igen, men undrar bara en sak. Vet att du tidigare åt smör på mackorna, gör du det fortfarande eller har du slutat? Hoppas du får en bra dag! Kram

2009-01-19 @ 10:54:11
URL: http://blifrisk.blogg.se/
Postat av: Cattis

Ja, det är helt galet vad tiden går snabbt, hihi:)



Ååå, vilken mumsig frukost!:) Yummie:)



Har förresten frågastund på bloggen, om du vill får du gärna ställa en fråga eller två, hihi:)



Kram!

2009-01-19 @ 13:50:07
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0