Sushilördag

Ganska jobbig och tråkig dag idag måste jag säga. Tyvärr! Har ångest för många olika saker, bl.a pipandet i örat som fortfarande inte gått över. Igår kväll fick jag panik och blev så jävla ledsen för att det aldrig slutar, och för att jag inte kunde sova när jag var så trött. Det tar verkligen mycket energi den där eventuella tinnitusen. På måndag ska jag ringa och boka en tid hos en expert. Tack och lov för det. Även ifall han/hon inte kommer kunna göra något så känns det skönt att bli undersökt. Det känns alltid bättre att få höra att det kanske avtar om ett tag, eller att det kanske stannar kvar föralltid. Ja till och med det hade lugnat mig. Då kan jag acceptera och gå vidare. Nu är det bara jobbigt att inte veta.

Egentligen skulle vi ätit Thaisoppa idag, men mamma mådde dåligt och jag var sugen på sushi. Så det blev sushi från Sushibaren. Sååå gott och fräsht! Mamma beställde "chilimarinerad tångsallad" också. Var lite skeptisk först, men guuud vad gott det var! Verkligen en intressant och god smak. Låter kanske äckligt att äta tång, men det ska vara himla nyttigt faktiskt! Väldigt näringsrikt.  Så det kommer jag beställa fler gånger. Väldigt mumsigt!!

Jag åt lagad mat till lunch idag, vilket jag är stolt över. Det tog emot som fasen men jag gjorde det ändå. Åt linssalladen från igår med två hemmagjorda crabfishbiffar och keso. Jättegott! Efteråt tänkte jag "åh fy vad jag ätit mycket nu", men energimässigt var den lunchen detsamma som mina "fika-luncher". Så dumt att få ångest bara för maten var lagad. Då fattar jag hur jäkla sjukt mitt tankesätt är. Detta året ska ju bli ett bra år! Då får jag se till att GÖRA det till ett bra år.

Hur som helst, hoppas ni får en mysig lördagkväll! Puss puss


Kommentarer
Postat av: SECONDHANDTORGET

Har du gamla kläder eller andra saker du vill bli av med?



I så fall ska du besöka SecondhandTorget.blogg.se, där erbjuder vi alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben, rummet, lägenhet, garaget!



En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla saker som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd. För kan man fynda så är det på SecondhandTorget.



Kika under kategorin Annonserings information där står det precis hur du ska gå tillväga.



Välkommen!

2009-01-10 @ 20:21:26
URL: http://secondhandtorget.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: Den var god vill jag lova. :)

2009-01-10 @ 21:10:39
URL: http://orngott.blogspot.com
Postat av: Cattis

Vad duktig du är:) Jag vet hur det är, jag är likadan..på något sätt känns det "lättare" att inte äta lagad mat till lunch, utan att kanske ta gröt, eller mackor & frukt..även fast det är samma energimässigt! Man mår ju faktiskt bättre av att äta lagad mat..ja..jag menar så det inte blir för ensidigt & man tappar en massa nödvändiga näringsämnen! Men det är bara att kämpa, & du gör det jättebra:) Å bakslag får både du, jag & alla andra..men då är det bara att ta lärdom av det & ge sig på det igen! För det kommer att gå:)



Massa, massa varma kramar skickar jag till dig från dalarna ner till skåne:)

2009-01-10 @ 21:37:51
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Camilla

Sushi låter mums, men jag skäms över att säga att jag aldrig smakat det, ÄN! Skandal!



Det gäller att kämpa och aldrig aldrig ge upp, emellan åt kan det vara rent ut sagt för jävligt, men det går att vinna över det, det vet jag och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer ta dig ur allt!

Kramar

2009-01-10 @ 22:35:05
URL: http://camillanowak.blogg.se/
Postat av: Sanna

Finns det nåt bättre i matväg än sushi? Sambon köpte det till mig häromdagen, mums säger jag bara!

Hoppas morgondagen blir fin och ångestfri för dig :)

2009-01-11 @ 00:18:29
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: linnea

Varifrån köper du din sushi?

Den verkar så himla mumsig. Jag brukar köpa från lite olika ställen i lund, men de jag har varit på har inte haft tånggsallad och sånt.

2009-01-11 @ 17:55:19
Postat av: Cornelia

linnea: Sushibaren heter stället :) Ligger här i höllviken men det finns säkert på fler platser! Sök på google. Den ska nog finnas i Malmö också!

Kram

2009-01-11 @ 18:07:41
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0