Sjuk?

Nu åkte precis bror hem med flickvännen och sina hundar. Är så jävla trött idag! Har ont i huvudet och öronen. Tänkte att pipet i vänster öra har med det att göra. Min förkyldning kanske spökar? Det gör inte jätteont i öronen men lite gör det. Fan också! Orkar inte bli sjuk. Men det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera, som med allt annat typ. Får väl skylla mig själv lite också eftersom jag ätit dåligt (för ensidigt) på sistone. Annars är jag ALDRIG sjuk. Okej, det är väl att ta i, men jävligt sällan i alla fall.

Ska faktiskt sova redan. Är helt utpumpad känns det som! Får se om musik behövs ikväll igen för att döva pipet i örat. Det var faktiskt rätt mysigt att somna till musik igår, även ifall det tog längre tid. Har en jättebra cd som jag köpt av dedär musikerna som brukar spela på torgen i bl.a Malmö, Köpenhamn och Stockholm. Jättevacker musik! Har för mig att de var från Ecuador. Men sydamerika var det i alla fall. Haha, de är mina idoler! Ryser när jag hör den musiken... mmmm!

Nä gud nu dunkar mitt huvud. Nattinatt. Puss!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

om de är det band jag tror att de är så är det ganska komiskt, för dem har varit i min förra skola och spelat x) i lilla lilla oxelösund x)

2009-01-04 @ 22:52:11
URL: http://www.metrobloggen.se/jordgubbee
Postat av: Désirée

Tyckte du verkade lite nere ikväll.. hoppas du blir bättre..kram

2009-01-04 @ 23:49:28
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: JosefinEmilie

Du har väl inte missat att du fått en Award i min blogg? ;) Puss

2009-01-05 @ 09:19:32
URL: http://regnblomma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0