Love

Oh vet ni. Det är ju snart alla hjärtans dag! Okej, ingen jättespeciell dag men det är ändå mysigt att ge bort en blomma eller två. Eller bara tala om för någon att de är värdefulla. Dock har jag mest dåliga minnen av alla hjärtans dag. Minns i skolan att bara vissa fick blommor. Jag fick ibland. Jag var varken mobbad eller populär i skolan men jag kunde ändå störa mig som fan på de såkallade populära som fick massvis med rosor. De skröt självklart om det också. Jag brukar tänka att det är dom elaka (mobbarna och bitcharna) som blir fula och jävliga när de blir äldre. De små ensamma nördarna blir verkligen något. Vackra och toppenjobb. Haha, vet inte varför jag tänker så. Har nog sett någon film om det!

Hur som helst. Kolla in denna sidan för massa söta recept. Man borde ju faktiskt "fira" alla hjärtans dag VARJE dag, så man kan ju baka något redan nu eller göra frukost på sängen till någon (eller varför inte sig själv?)

Nä, ikväll blir det Top model. Love it! Alla mina favoriter är kvar. Vet dock inte vad dom heter. Måste kolla på repriserna sen, har missat något program.
Har ont i min rygg som vanligt. Längst upp. Det stramar mer och mer hela tiden. Undra vad det kan bero på?

Puss puss
___

Förresten. Detta är min värsta mardröm!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Aldrig fel att bli lite uppmuntrad.

2009-01-27 @ 19:52:38
URL: http://cornelialinnea.blogg.se/
Postat av: Jossi

Sv: Tackar så mkt, du längtar mkt va? hihi :*

Haha, solbrillorna är rena fyndet, dom kom till mej havets väg, fånga dom i vattnet när jag bada, haha de kallar ja bra, hitta ett till par också ett par dar senare, rätt skoj ^^



KRAM<3

2009-01-27 @ 21:11:23
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Jag tycker det ska bli trevligt med Alla hjärtans dag! Inte för att jag och sambon brukar fira det så mycket men har sett ut två saker som jag ska köpa till honom som jag vet att han vill ha :) Sedan kanske laga en god middag eller så, jag gillar att överraska! Tycker inte alls som vissa andra att det bara är killen som ska visa uppskattning!Kram på dig

2009-01-27 @ 23:06:48
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anna

Bara 3 veckor till Alla hjärtans dag, shit! Känns ändå som man iallafall borde göra lite plans med nån kompis om man inte ska ut på date, höhö. Fruktansvärt att läsa i den artikeln, speciellt när jag går över övergångsställen känns det som jag nästan blivit påkörd typ 100 gånger, måste lära mig att vara mer varsam, en dag är det mig man skriver om i artikeln (förhoppingsvis INTE dock). Hoppas du haft en bra kväll!

2009-01-27 @ 23:15:45
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Linda

Varför är det din största mardröm? Du menar väl inte en romantisk middag för två?

2009-01-28 @ 07:21:14
Postat av: Cornelia

Linda: Va? Nej. Klicka på länken! Handlar om en kvinna som blev påkörd av ett tåg igår och dog!

2009-01-28 @ 09:09:07
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Linda

Ojdå, missade visst länken:( Ett tips kan vara att stryka under texten till länken eller en annan färg. Verkligen ett hemskt och onödigt sätt att dö på... Förresten har du "hittat" nån att fira alla hjärtans dag med?

2009-01-28 @ 12:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0