Hej vänner!

Tänkte bara uppdatera lite och säga att jag lever, haha. Brukar ju skriva flera inlägg varje dag, men en liten paus från bloggen är nog nyttigt ibland. Fanny är fortfarande här och vi bara myser och är med varandra. Var på Idun idag vilket inte var speciellt givande. Får nästan aldrig någon syl i vädret... och jag är inte den som avbryter folk som pratar. Tyvärr kanske man skulle säga?! Sen har jag börjat fega med att säga det jag känner. Efter att ha blivit avvisad att få mer hjälp så har jag dragit mig tillbaka. Kanske inte så konstigt?! Nu ska jag tydligen börja planera mina luncher också, eftersom dom går så dåligt. Usch jag vill verkligen inte tänka ännu mer på mat, men vad gör man?

Känner mig bara så himla opepp, och från Idun får jag inte precis någon motivation. Säger man att det går dåligt blir man alltid ifrågasatt - "är det verkligen frisk du vill bli?". Den sjuka delen av mig vill ju INTE bli frisk. Den vill bara ner i vikt och gå tillbaka till tryggheten... medan JAG vill bli fri från denna skiten. Det är ju också därför jag ber om mer hjälp...

Nä, nu är vi riktigt hungriga. Ska äta hemmagjorda köttbullar i tomatsås med pasta. Sååå gott! Förresten köpte jag en vinterjacka på Stadium idag! ÄNTLIGEN! Haha. Den är riktigt skön och varm. En svart dunjacka (Everest) som går över rumpan. Äntligen hittar jag en. Sen var den var nedsatt från 1299 till 699! Vilket kap!

Hoppas ni mår bra allihopa! Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Sanna

Gott med hemmagjorda köttbullar, och vilket kap du gjorde på jackan! :)

2009-01-08 @ 18:08:30
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Good girl

Förstår inte hur dom kan neka dig hjälpen som du så uppenbart verkligen ber dom om! blir så arg. för mig var det tvärtom, jag hatade alla samtal och ville inte ha några men "tvingades" till dom. Det var inte idun det, men ändå. Har du ingen annan du litar på som kanske kan planera luncherna åt dig? mamma kanske? det är som du säger inte bra att tänka på mat hela tiden. kram

2009-01-08 @ 18:12:10
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: johanna

bara det jag tycker , hoppas du haft en bra dag <3

2009-01-08 @ 18:30:07
URL: http://jsoul.blogg.se/
Postat av: miss h

Men fortsätt kämpa på iaf om du vill bli frisk! Det e ju sjukt att de inte vill hjälpa dej mer NÄR du faktiskt ber om det!!



Såg du förresten dokumentären igårkväll på TV4?

Vad tyckte du isf?

Jag tyckte sådär...för dem som redan e sjuka eller hålle på att bli tycker jag det va dåligt att de liksom berättade om deras "fusk" för att motionera extra eller inför vägningarna! hmmm...

2009-01-08 @ 18:31:30
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Emma

Kan du inte vis aupp din vinterjacka, skulle behöva lite tips på en ny jacka:P

2009-01-08 @ 18:35:43
Postat av: JosefinEmilie

Jag (o säkert många fler) vill se filmen på dig o Fanny :)

Hihi.



Ha det underbarast, Puss honey

2009-01-08 @ 19:47:07
URL: http://regnblomma.blogg.se/
Postat av: karin

åh, jag har letat efter en sådan jacka överallt. måste till stadium snart och spana om en sådan finns i gbg med :) KRAM

2009-01-08 @ 19:52:57
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, har varit inne typ 4 gånger idag och tänker, vad har hänt? Det är så sjukt att man bli beroende av en blogg. Vet själv att man inte har tid/pallar skriva hela tiden, vilket man inte heller ska om man inte har lust. Kul att höra från dig igen iallafall ;) Låter som två sköna dagar med Fanny, sånt behöver man :)

2009-01-08 @ 21:21:11
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Lustattlaga

Hej!

Har läst någon gång i din blogg tidigare att du älskar fryst mango. Är det färdig fryst du köper från frysdisken eller fryser du in färsk mango själv? Sugen på att prova :)



2009-01-08 @ 21:26:58
URL: http://lustattlaga.blogspot.com
Postat av: sara

iiih sånn jacka har jag med om de är den jag tror:P

2009-01-08 @ 23:24:36
URL: http://saarrraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0