Fredagsmys



Jag älskar att duka upp olika slags snacks till fredagkvällen. Grönsaker med en god dippa är så otroligt gott och fräscht. Ett gott mellanmål också om man har svårt för att variera sina smörgås-mellanmål.

Förslag på grönsaker

Morot
Gurka
Paprika
Blomkål
Broccoli
Gröna bönor
(Oststavar är också gott!)

Dippa

Gräddfil och valfria kryddor eller kryddmix
Ett annat alternativ kan vara mosad avokado med lite salt, peppar och citronsaft blandat med kesella eller creme fraische.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Grönsaker och dip är mitt favoritsnack, alla tider! Jag älskar att dippa gurka, morot, paprika och champinjoner mest :) Brukar göra en egen vitlök- och paprikadip till det!

Ha en mysig kväll!

2009-01-09 @ 19:29:45
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Hahah, men det är inte så lätt.. längesen vi pratade sist ju :P Skulle kännas ganska dumt om man hälsar och den andra inte alls känner igen en, men nästa gång så :)

Tack, vad gullig du är! Du var också söt :)

Kram <3

2009-01-09 @ 19:32:52
URL: http://emelij.blogg.se/
Postat av: HHELENE

Cornelia jag har en fråga men jag vill att du ska försöka att inte ta illa upp för den här frågan är egentligen inte riktad mot dig men eftersom du är så "öppen" om din sjukdom så tror jag att du kommer vara ärlig. jag har varit inne på några bloggar som tjejer äger där dem skriver om deras anorexi, och då var det en tjej som la upp en bild på en "kissie" och sa att alla har fel och att hon kissie faktiskt är tjock. Jag blev jätte chockad, är det så att hon bara känner ett hat mot kissie eller tyckte hon faktiskt att hon var tjock? Såklart vet inte du svaret men det jag vill komma fram till är, ser sjukdomen anorexia ner på andra folk och tycker dem är tjocka? För det känns som en ond cirkel, om man får höra att man är tjock av någon som är jätte smal så kanske man själv börjar banta osv, skulle jätte gärna uppskatta hur du själv tycker/tänker ang om det här om du själv har upplevt något sånthär. Som sagt, hoppas inte du tar illa upp, jag känner att jag kunde fråga det här för jag tycker du har kommit långt även fast du kanske inte alltid tycker det, jag tycker du verkar jätte stark Cornelia.

2009-01-09 @ 20:13:45
URL: http://hellenius.blogg.se/
Postat av: lina

Ja, det är såååå gott med grönsaker & god dip till! Vill också säga att jag tokgillar din blogg trots att jag sällan lämnar en kommentar. Hoppas av hela mitt hjärta att du får den hjälp du behöver och att du blir frisk!



Kram

2009-01-09 @ 22:17:52
URL: http://www.linalikesmat.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej Cornelia,

Jag fastande direkt för den här bilden, det ser så himmelskt gott ut, måste testas!

Kram

2009-01-14 @ 06:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0