Bovetesallad

Detta ska jag nog laga till lunch imorgon. Låter så himla gott! Nötter är ju något jag ska införa i min dagliga mat, så varför inte variera och ha det i salladen istället för gröten? Kan tänka mig att äta denna salladen med kyckling eller kalkonkött.



1. Skölj bovetet först i varmt vatten, sedan i kallt.
2. Koka upp vatten, vinäger, buljongtärning med en nypa salt. Lägg i bovetet. Låt koka i 15 minuter. Tag av från värmen, rör om. Låt svalna.
3. Kärna ur och skiva päron. Dela stora rucolablad. Tillsätt valnötter och blanda med avsvalnat bovete. Droppa över lite olivolja. Receptet är för 4 personer.

Kommentarer
Postat av: Molly

bovete i mat/sallader är så gott och med valnötter och päron kan det inte bli sämre ;)

hoppas att du mår bra och att din lördag har varit bra :)

ta hand om dig och glöm inte att du är unik och ingen är perfekt, och jag vet att du har många bra sidor vännen, vad än en del (anonyma) säger :)

kramar <3

2009-01-17 @ 18:17:30
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0