2 februari

Åh vilken besvikelse. Juicen var SLUT när jag steg upp imorse. Fy så irriterande! När jag var redo och allt... sa till och med "neeej fan också" högt. Men men, får gå och handla en ny idag helt enkelt. Men håll med mig om att sånt är störigt när man är redo att utmana sig, och så skiter det sig av en anledning som inte går att göra något åt för stunden. Grrr! Tack för alla peppningar i alla fall. Det betyder!!

Det känns hela tiden som att jag är på gränsen till att vara sjuk. Alltså i något virus. När jag kommer hem från en promenad gör öronen och huvudet ont, mina tår är iskalla och näsan rinner. Men så har det varit länge nu. Minst 1 månad! Jätteskumt. Finns det ingen mirakelkur för halvkrassliga? När det inte riktigt brutit ut än. Det vore döden att bli sjuk lagom till Thailand. Visst, jag kommer åka ändå. Men hur roligt är det att må dåligt? Tur att de har bra sjukvård i det landet. Och förmodligen är de rätt pålästa om oss västerlänningars olika krämpor. En av de största rädslorna jag har är att bli sjuk av någon mat jag äter. Riktigt magsjuk liksom. USCH! Men sånt ska man inte gå och tänka på.

Jag åt dinkelfras till frukost imorse, med yoghurt och hackat päron, kardemumma & kanel. Ganska gott, men jag föredrar verkligen gröt framför flingor numera. Konstigt hur man ändrar smak och tycke. Fast ibland kan jag vara riktigt sugen på fraskuddar med yoghurt och banan. Macka med messmör, gurka, 1 äpple och en kopp te med skummad mjölk åt jag också. Stadig frukost!

Ska gå och fräscha upp mig nu. Känna efter hur jag mår idag. Kom gärna med tips på hur man botar envisa vintervirus!
Pussar!


+ Bild

Kommentarer
Postat av: Martina

Åh, magsjuk har jag blivit en gång i thailand... Vaknade mitt i natten och det bokstavligt talat sprutade ut från alla möjliga utgångar av mig.. Trevligt va? :P Det visade sig att den isen jag hade ätit från mitt vattenglas på en restaurang var vanligt kranvatten. Tydligen har en hel del "mindre" restauranger det... Thailändarnas magar är ju mer tåliga när det gäller deras bakterier och så:P Men det hände bara en gång, varit i thailand fem gånger och har bara ätit magsjuketabletter en gång. Sen sket vi i dom :P Och många säger att man inte ska äta mat från stånden, de som kör runt på mopeder med torkad bläckfisk osv. Vi har gjort det varenda gång. Så länge maten ser fräsch ut och så så är det bara att äta, typ :D

Du kan tro att jag är avundsjuk på att du åker snart!! Hoppas iaf att du har en underbar semester:)

2009-02-02 @ 10:15:53
Postat av: carolina

försök att gå i lugn takt när du går. färsk ingefära ( eller inlagd, sån man har till sushi ) är både fräscht och bra för immunförsvaret. sen typ, hygienen. den tror jag ju att du sköter iofs, haha, men du vet, dörrhandtag och tvätta sig noga när man vart ute. ibland får man ju också bara vänta in viruset så det bryter ut och går över. manvän botade mitt virus med wall-e och glass ;) och apelsin!

2009-02-02 @ 10:17:34
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0