Krasslig

Det måste vara något fel på mig. Har ont över bröstet och huvudvärken är enorm. Tråkigt! Blir det inte bättre de närmsta dagarna går jag till farbror doktor och kollar upp det. Mamma blir också jätteorolig så fort det är något med mig. Hon säger alltid då att det inte är bra att bli sjuk när man är "så smal".

Nu har jag i alla fall bunkrat upp med frukt, grönsaksjuice, apelsinjuice, bröd, avokados och annat nyttigt. Ska ta några dagars vila från träningen också. Det behöver nog min kropp!

Usch, ni har väl hört om det där med fåglarna som får sina fjädrar avdragna när de lever? Så fruktansvärt! Jag mår illa av det. Nästan så jag vill slänga bort allt jag har hemma som innehåller dun. Eller åtminstone kolla upp var allt är tillverkat. Jag vill fan inte använda något som en oskyldig liten fågel har lidit för... visst att man kanske är lite naiv och inte tror att det förekommer... men hur ska vi som konsumenter veta var fan dunet kommer ifrån?! Det är faktiskt affären som säljer produkterna som har det ansvaret tycker jag!

Tog precis två alvedon. Hoppas min huvudvärk ger sig lite snart. Imorgon ska jag till frisören och fixa min utväxt + klippa minilite av topparna. Ska bli skönt att fräscha upp håret lite! Har inte klippt mig på... eh, typ 1 år faktiskt! Galet. Men jag har rätt bra kvalitét på håret tack och lov. Mitt hår och mina naglar är faktiskt det jag är mest stolt över hos mig själv! Utseendemässigt.
Hoppas ni får en bra kväll! Puss!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ditt hår är skitsnyggt, men ditt ansikte är så otroligt vackert! Det hoppas jag du kommer få se en dag!

2009-02-02 @ 20:18:09
Postat av: Ambika

Hej! Jag kom bara att tänka på det här du skriver om dun-grejen. Visst är det verkligen hemskt och avskyvärt på alla sätt. Men är det ingen som reflekterar över att det kan jämföras med att äta kött? De lider väl också av att dödas och det är inte säkert att man vet hur avlivningsmetoderna har gått till. Bara en liten tanke sådär på kvällskvisten...

2009-02-02 @ 20:39:53
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ditt hår är jättefint, det är säkert dina naglar med! Men jag tycker du ska vara stolt över hur vacker du är över huvud taget! Både utseendemässigt och själsligt. Jag uppfattar i alla fall dig som en otroligt vacker person, även på insidan! Kram på dig och krya på dig nu! Hoppas du känner dig bättre i morgon så du slipper besöka farbror doktor!

2009-02-02 @ 22:34:04
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: lena

hoppas att du mår bättre idag gumman.. kram på dig

2009-02-03 @ 07:05:14
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: carolina

ja, usch, såg inte kalla fakta, men såg nyheterna. är glad att jag har en billig kappa från H&M :p du får verkligen krya på dig. hoppas alvedonen tog lite iallafall...

2009-02-03 @ 07:23:43
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Linnea

När du menar vila från träningen, menar du vila från promenaderna också då?

Jag har faktiskt också bestämt mig för en paus från träningen. Har kännt de senaste gångerna att jag får kramper i bena. Och jag promenerar ju inte för att det är kul, utan mest för att förbränna...

2009-02-03 @ 07:31:29
Postat av: Mumin

Jag bara måste fråga, går du inte i skolan? Var du tvungen att sluta eller hade du gått ut?

Vi sitter lite i samma situation faktiskt, jag är också typ(..) f d anorektiker. Försöker komma tillbaka men det är inte så enkelt när man hela tiden känner att tryggheten finns i att falla tillbaka.

Massa kramar / Mumin

2009-02-03 @ 08:42:58
URL: http://muminkex.blogg.se/
Postat av: Anja

krya på dig! jag vill också åka utomlands föresten.. Ha så kul i thailand =)och jag har ett tips också om du ska resa ngnstans i sommar rekomenderar jag kroatien :) underbart land med mycket god mat och fina stränder..

KRAM

2009-02-03 @ 08:55:03
Postat av: E

Du är sjuk ofta.. alltid är de något..

2009-02-03 @ 10:50:56
Postat av: Cornelia

E: Jag är ALDRIG sjuk! Innan denna omgången har jag inte varit sjuk på flera månader :) Nu har det dock varit utdraget. Har varit halvkrasslig i 1 månad!

2009-02-03 @ 11:29:36
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0