Till salu



Okej, jag börjar med detta. Har säkert mycket mer som jag kan göra av med. Har dock lite svårt för att göra mig av med kläder!! Det mesta ovan har varit favoritkläderna en gång i tiden, men nu har jag ju så mycket annat. Det funkar helt enkelt inte att spara ALLT!

1. Ett linne jag använt flitigt. Från Bikbok och är i storlek XS. Sitter riktigt fint (nu får jag nästan seperationsångest här)! 50 kr.
2. En kort tröja som jag också använt ooofta. Har ett hål i nacken (sömmen som gått upp) som säkert är lätt att sy igen. Kommer från Zara och är i storlek M. 25 kr.
3. Stooooor mysig tröja som jag brukade ha till leggings. Kommer från Gina tricot och är i storlek S. 50 kr.
4. Klänning från b.young i storlek M. Aldrig använt men den är riktigt fin! Har bara inte fått tillfälle att ha den. 75 kr.
5. Linne med sjuukt fin spets. Love it! Kommer från Bikbok och är storlek M (det är dock väldigt litet för att vara M). 50 kr.
6. Klänning från Gina i storlek XS. Passar en S också eftersom jag själv är det. 50 kr.
7. Klänning från Asos som jag aldrig använt. Tycker den är jättefin men har bara aldrig haft tillfälle att använda den. Storlek 8 som motsvarar en S. 120 kr.
8. Kofta från Bikbok i storlek S. Äääälskar den ljusblåa färgen! 50 kr.
9. Vit klänning från Vila i storlek M. Tyvärr har den en gul fläck på ena sidan, så därför säljer jag den väldigt billigt. Tycker verkligen om denna klänningen, men som sagt, den har en fläck. Syns inte supermycket, och kanske går bort om man tvättar noga. 25 kr kan ni få den för.
10. Blå tröja med luva. Riktigt skönt material. Kommer från Ellos och är storlek S. 35 kr.
11. Linne från h&m i storlek M. 25 kr.

Är ni intresserade eller har frågorMEJLA MIG[email protected]
Ni står själva för frakten. Det brukar inte bli mer än typ 20 kronor, beroende på hur mycket ni ska köpa (alltså vad paketet kommer väga). Helst ska ni betala till mitt konto (ni får kontonumret via mejl)!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0