Tisdag 23 september

Herregud vad stel jag är i kroppen. Mina leder gör ont och känns som de ska knäckas när jag sträcker på mig. Jag borde börja med yoga eller något. Eller kanske stretcha ordentligt efter träningen vore ju smart...
Det känns riktigt höstigt ute nu. Mörkret är deppigt men allt det andra är underbart. Visst är det mysigt på kvällen när man kan tända levande ljus och mysa framför tv:n. Men de allt kortare dagarna gör en lite nere. Idag ska jag inte göra något roligt alls. Det suger. Imorgon ska jag äntligen till Idun och ha dedär mötet. Jag tjatar ganska mycket om det, men det ska bli skönt att höra vad de har att säga. Är ganska nyfiken. Jag har varit där för 2 år sen på de tre bedömningssamtalen och pratat med Ingrid som hon heter. Minns att jag inte tyckte om henne eftersom hon sa att min kropp var frisk. Jag vägde lite drygt 42 kilo då till mina 167 centimetrar. Det knäckte mig lite... men nu bryr jag mig inte. Nu är mitt mål att bli frisk i huvudet och jag VET att min kropp inte är 100% fungerande fortfarande.

Har faktiskt fått en känsla nu de senaste dagarna att jag har aningen lättare för att äta (även ifall aptiten är låg just nu pga. att jag är lite sjuk). Jag känner mig ett steg närmre att kunna välja det jag verkligen tycker om, istället för vad hjärnan och sjukdomen säger. Ibland planerar jag måltider lååångt innan, men tänker "vafan, jag ska ta det jag är sugen på för stunden" och gör det också. En härlig känsla av lite mer frihet! Men jag planerar ändå lite omedvetet alla kommande måltider. Så fort jag avslutat en så tänker jag på nästa. Ibland så långt före som flera dagar! Otroligt energikrävande beteende som jag hatar!!

Hur som helst. Imorse åt jag en god frukost. Kände mig lite kreativ också, därav hjärtana. Haha!
Frukosten blev: Keso blandat med kesella, hallon och kanel. En skiva rågbröd med makrill. Det är riktigt gott att blanda keso och kesella tycker jag. Jag tog mest keso och blandade i lite lagom med kesella. Det blir krämigt och gott! Testa!
Nu ska jag se nya avsnittet av The Hills. Puss!





Kommentarer
Postat av: Hanna

Ser jätte gott ut :) !



Ha en bra dag, och hoppas mötet går bra på Idun imorn!

Kramis <33

2008-09-23 @ 11:53:41
Postat av: Emma

Liten frukost....

2008-09-23 @ 13:05:21
URL: http://imbalance.blogg.se/
Postat av: carolina

himla fint du gör med hjärtan och allt! keso och kesella lät gott :D

2008-09-23 @ 13:26:15
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: c

hmm...tråkigt att du inte har de bästa erfarenheterna från kliniken. Jag visste inte om du varit där tidigare och ville bara stötta dig.. Hon är tuff, javisst men personligen så uppskattar jag det och har stort förtroende för hennes kompetens som läkare. Hur som helst, vi är alla olika och uppfattar saker och människor olika eller hur? Oavsett så hoppas jag att det går bra för dig imorgon...och stå på dig om du tycker att de inte förstår dig. Du förtjänar ju att må bra!

2008-09-23 @ 15:45:30
Postat av: Julia

härliga bilder! Segt med mörker eller hur?

Fast idag var det riktigt varmt

2008-09-23 @ 17:11:59
URL: http://jsomijulia.blogg.se/
Postat av: emmich

Hej! :)

en fråga, hur lång tid tod det för dig att få svar när du sökte till spotlife design?

Kram

2008-09-23 @ 17:19:02
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: ellinor

Förstår inte hur hon kunde säga att din kropp var frisk när du vägde 42 kg. Det är ju väldigt låg undervikt. konstigt.

2008-09-23 @ 18:10:51
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sara

Makrill på mackan är så himla gott! Fint med hjärtat, själv brukar jag göra en massa S på min macka… haha! ;-)

2008-09-23 @ 19:36:21
URL: http://pitance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0