Touch me, pleace!

Godkväll! Träffade sjukgymnasten nu i eftermiddag, vi pratade mest. Har ingen att prata med numera, så hon är den enda. Sjukt va? Ingen har tid eller ork att lyssna på mig, och jag känner heller inte att jag vill "tynga ner" någon med mina problem. Ingen frågar hur jag verkligen mår. Ingen rör mig, inte ens petar... jag får en kram nån gång i veckan, inte mer. Jag blir ibland till och med förvånad när någon tar på mig. Det kan vara en hand på ryggen, det känns sjukt ovant. Ibland känns det som att andra tycker jag är jobbig och äcklig och därför undviker min närhet. Ja! Jag tror verkligen det, ända tills någon ser mig i ögonen och talar om det motsatta, och hittills har ingen ens försökt. Även ifall jag nästintill ber någon röra mig och bry sig om mig... varför ska då jag gå och bry mig om alla andra förutom mig själv? Varför ska jag ta ansvar för hemmet bara för att jag är hemma? Det betyder inte att jag har semester eller njuter av att vara ledig. Varje dag är som en dag i helvetet. Bokstavligen. Jag varken njuter eller har mycket tid över till annat. Tiden går åt till att må dåligt, tänka på mat, hur jag ser ut, vad jag äter, kaloriantal och hur mycket jag behöver träna efter måltiderna.

Ibland känns det som att jag bara klagar, och att jag kanske inte förtjänar bättre. Det ska bli så skönt att få börja på Idun. Förresten så fick jag svar därifrån idag. Jag ska dit den 24:e och träffa en där. Hon lär väl göra någon slags bedömning. Får se hur det går.

Två positiva grejer idag var att jag fick ur mig alla dessa tankar hos sjukgymnasten och att jag kände mig fin idag. Alltid något!

Ni har väl förresten inte missat att Top Model börjat sändas på tv3? Missade igår, men idag ska jag se!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Carita

Hoppas verkligen du börjar på dagvården, Cornelia. :*

Vet du, allting blir så mycket enklare när man har nånting att tänka på, göra liksom. Vad som helst egentligen.

2008-09-10 @ 17:30:14
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Anna

Blir så ledsen av att läsa sånt här. Vill bara springa hem till dig och plinga på din dörr och krama dig. Men de vore ju bara stört och dessutom vet jag ju inte var du bor, haha. Men har du Msn? Jag lyssnar gärna om du vill ha någon att snacka med iallafall :)

2008-09-10 @ 17:36:50
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: elin

hejar på dig cornelia :) duktig är du vad folk än säger.

2008-09-10 @ 17:41:40
URL: http://ellijonsson.blogg.se/
Postat av: Emilie

usch va jobbigt, jag känner igen mig fast ändå inte. Det är verkligen jättejobbigt att vara ensam hemma hela dagarna man får för mycket tid över till att tänka och analysera saker. Försök att hitta någonting att sysselsätta dig med som inte är relaterat till mat. Jag vet att det är svårt men försök för det skulle kunna ge dig såå mycket. Kramar

2008-09-10 @ 18:07:52
Postat av: Sara

Du är grymt underbar, inspirerande, vacker och duktig! <3<3

2008-09-10 @ 18:49:51
URL: http://orngott.blogspot.com
Postat av: Alice

(detta är inget negativt inlägg, ville bara skriva lite saker. tycker oxå du kämpar på bra!)

men asså fy vad tråkigt det börjar bli att läsa din blogg. Det ändå du skriver är hur synd det är om dig som ingen gillar. Du har en familj som bryr sej om dej och du sa själv att du klarade dig själv. asså ledsen att jag säger det här och du ska inte ta det på fel sätt, men snälla, klaga inte så mycket. Du har det jävligt bra ska du veta och en massa personer att prata med. Lixom hur många gånger har du inte sagt att du kan prata om allt med din mamma? Jag har inte ens en sjukgymnast att prata med och jag mår lika dåligt som du men jag gnäller inte för det utan jag kämpar vidare utan att ens någon vet hur jag mår...lixom so what? jag överlever ju, ellerhur? jag menar, det blir ju inte ett dugg bättre att sitta här och klaga över hur synd det är om dig. Men som sagt var, ta inte detta på ett dåligt sätt jag ville bara skriva ner det! hoppas det blir bättre för dej och gå och snacka med din mamma nu!! och du, du har en jävligt snygg kropp, jag skulle döda för den. Just nu sitter jag och kämpar på ett hemskt och inyttigt sätt för att väga som du och det är ett helvete det med!! lycka till med idun , kram. hör av dej om du vill!

2008-09-10 @ 19:41:58
Postat av: Anna

Hihi, du ska träffa Ingrid. Hon är go, det lovar jag. Jag till och med gav henne en kram igår for no reason! Synd att jag antagligen inte är där den 24e, annars hade jag sagt hej! :)

ta hand om dig!!

2008-09-10 @ 19:46:54
Postat av: carolina

hoppas du får gå på dagvården! skönt med sjukgymnst, skulle gått dit i måndags men hon blev sjuk...:P tack för kommentaren i min blogg gumman <3

2008-09-10 @ 20:04:42
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Alice: Du känner inte mig och du vet inte allt som händer i mitt liv mer än en bråkdel som jag delar med mig öppet här på min blogg. Och nu får inte du ta detta på fel sätt; men om jag är så förbannat tjatig, ego och tråkig, VARFÖR LÄSER DU MIN BLOGG?



Tack för det andra du skrev.

2008-09-10 @ 21:04:42
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Anna

Cornelia,



glöm aldrig att det är DIN blogg, DIN DAGBOK, varför skulle du låtsas må bättre än du gör? vem skulle må bra av det? aldrig! jag tror att alla (well, nästan alla) som läser vill ha en ärlig blogg och jag tror också att det är en sådan du vill skriva. visst kan du utelämna hur mycket som helst, du måste ju få ha ett eget privatliv.



men det här är DIN blogg som handlar om DITT liv och ingen kan säga att du ska må eller känna på ett visst sätt. du verkar vara en fantastisk människa och jag tycker aldrig att du klagar. du är ärlig och gillar inte människor det så behöver dom inte läsa.





ta hand om dig! jag skulle vilja ge dig en kram

2008-09-10 @ 21:39:36
Postat av: Cornelia

Anna: TACK! Verkligen. Jag håller med dig! Varför sitta och skriva att jag tjatar och klagar när jag faktiskt mår DÅLIGT? Orka fejka? Nej, det är bättre att vara ärlig och öppen, det är sån jag är och jag är STOLT över det.



KRAM!!

2008-09-10 @ 21:47:27
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Sofie

Så skönt att du fått svar från Idun :) Jag var på bedömingsamtal där igår och ska dit om två veckor igen. Ingrid som du ska träffa är jättesnäll och förstående :)

2008-09-10 @ 22:25:59
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag finns här för dig om du vill prata med någon om precis vad som helst!

Bara skriv på msn om du vill prata och/eller ta mitt mobilnummer.

Jag vill lyssna på dig och jag bryr mig om dig!

Jag vill vara din vän!

Kram Emma (som du har på din msn)

2008-09-10 @ 23:07:01
Postat av: ellinor

Tycker om bloggar som är ärliga. De blir intressantare att läsa än ytliga bloggar. Så om du behöver klaga så gör det. Du får skriva vad du vill i din blogg. det är ju DITT liv bloggen handlar om.

2008-09-11 @ 10:38:09
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0