Today's lunch

En burk tonfisk blandat med kesella, salt och peppar. En portion (JA ENLIGT DEN JÄVLA FÖRPACKNINGEN OCH INTE MITT HUVUD, sorry...utbrott) bulgur med spenat och paprika. Mosad avokado och salladsblad.
Detta gjorde jag bra. ;)



Väldigt gott!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Verkar jätte gott, men ser ut att vara pyttelite ju.. sköt om dg. <3

2008-09-04 @ 16:47:48
URL: http://skrollebolle.blogg.se/?tmp=28211241
Postat av: J U L i A

blir så avis att du alltid orkar laga mat!

2008-09-04 @ 17:20:33
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: Miste

Menar inte å kritisera elelr vara elak..hoppas jag du förstår. Men jag reagerade bara på att du skrev en portion, menar du en portion enligt förpackningen..eller enligt dej..? Ser iaf väldigt lite ut och ja visst man är olika hungrig olika dagar, men antar att dina hungerkänslor behöver tränas...eller har ja fel? Portioner på förpackninagr till ris bulgur å annat kan ibland anges väldigt små..½ dl är på tok för lite...för alla människor..(så tillvida man inte äter massa andra grejer, men ja menar om man äter det som enda kolhydrat-tillbehör..). Som sagt, hoppas du inte tar denna kommentar negativt:( Tycker du är grym Cornelia å hoppas du kommer att må bättre än näbst riktitg snart!

2008-09-04 @ 18:37:31
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: ellinor

Är bulgur och coscos typ samma sak? Har aldrig ätit bulgur. Men allt så VÄLDIGT gott ut. Du är så duktig på att hitta på olika rätter! Älskar avocado i sallad. Så den ser delicous ut.

2008-09-04 @ 19:00:21
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: sarah

hahah snart lackar JAG på alla kommentarer! Det känns som att folk har hakat upp sig på att klaga på just dina portioner för att de är just..dina! Jag tyckeri alla fall att lunchen ser både god och bra ut!

2008-09-04 @ 19:25:27
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Malin

Kesella naturell eller någon smak?:)

2008-09-08 @ 11:43:01
URL: http://attentionhoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0