Söndag

Godmorgon! Åh söndag. Som ni vet älskar jag söndagar, just för att de är lugna och mysiga. Jag är absolut en mys-människa. Kan ha myskvällar alla dagar i veckan helt utan problem, jag tröttnar aldrig.
Jag tror jag håller på att bli riktigt sjuk alltså. Igår kände jag av det litegrann, men idag! Wooh. Nu inatt sov jag med linne, trosor, morgonrock och duntäcke. Annars hade jag frusit ihjäl. Sitter här och huttrar lite nu också faktiskt, blä. Huvudvärk har jag också, men än har det inte brutit ut på riktigt.

Idag ska mamsen och jag till Malmö en sväng. Ska bli mysigt. Tänkte kanske bjuda henne på en fika och prata lite. Sen fyller jag ju år nästa helg, så hon ska köpa något sa hon... även ifall jag inte vill ha något egentligen. Klart jag vill ha något, vem vill inte det. Men vi ska ju faktiskt åka till Thailand, och det är bättre att spara pengarna till det. Eller att hon istället köper något åt sig själv. Jag har tillräckligt med saker! Haha.

Nu på morgonen åt jag flingor med hallon, banan och soyamjölk. En grov macka med ost, skinka och gurka. Väldigt gott med hallon till flingorna! Det är rätt trist att bara äta flingor med mjölk/yoghurt. Godare att tillsätta lite frukt, bär och nötter.
Nä, jag ska väl gå och göra mig iordning nu. Ha en skön söndag!
Puss!



Jag gillar mjölkdroppen i hallonet. Fint va?

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Jag älskar också söndagar. Det är den bästa dagen i veckan nästan jämt! :)

Jag har alltid frön och bär till min fil, som du säger blir det så trist annars. Smaklöst.

2008-09-14 @ 10:26:09
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Fannie

Oh, jag skulle också vilja åka någonstans och ta en fika! :<

2008-09-14 @ 10:42:01
URL: http://chokladbollen.wordpress.com
Postat av: Tilda

Prata med din mor om fira din dag genom att hitta på nåt tillsammans - som ni också bekostar tillsammans. Manikyr & pedikyr (åh, så lyxigt det är)? Spa-dag? Ansiktsbehandlingar på salong? Massage? Fotmassage (underskattat!)? Gå ut och ät en middag på restaurang? Budgetspa: simma, bada bubbelpool, basta, yoga, egna hudbehandlingar/peelings/ansiktsmasker?



Ha en härlig söndag, själv ska jag baka grekiskt lantbröd med pumpakärnor ;)

2008-09-14 @ 10:51:54
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: sarah

Vad är det för flingor på bilden?

2008-09-16 @ 23:46:04
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0