Söndag kväll

Tack för alla kommentarer i föregående inlägg. Det hjälper verkligen att höra hur ni står emot och verkligen äter det ni vill och tycker är gott. Ibland vågar jag också. Jag åt ALLT jag ville nu i somras då jag var på Kreta. Chokladtårtor, pannkakor, drinkar, godis... you name it. Helt underbart, men visst måste det finnas lite balans också... men det är skönt att KUNNA ibland. Att liksom släppa på alla krav och att äta så himla "nyttigt" hela tiden. Det är booooring.

Jag har himla svårt att variera mina mellanmål nuförtiden. Jag kör alltid på det "säkra" och tar en fruktsallad. Det är väldigt gott och jag lär aldrig tröttna, men variation är ju något alla behöver. Gott eller inte liksom. Och man står sig inte direkt länge på en fruktsallad. Sen är jag lite trött på hela mack-grejen. Vad kan man annars äta? Smoothies, javisst... men nja. Jag vet inte. Vad brukar ni äta till mellanmål?

Jag kände lite hopp och lycka i kroppen tidigare idag. En snabb känsla, precis som den jag fick häromdagen. Det är härligt att det kommer sådana stunder, för ibland är det svårt att hålla motivationen uppe. Ibland vill jag bara lägga mig ner och dö eller något. Sorgligt... och ibland tror jag att jag ska få leva såhär resten av mitt liv, att jag inte förtjänar bättre eller att jag helt enkelt är en svag människa. Jag borde inte se ner på mig själv såhär! Men jag gör verkligen det...

På tal om något annat så drack jag typ 6-7 glas vatten till middagen idag. Jag brukar aldrig dricka typ! Är jättedålig på det. Så nu är min mage ganska uppblåst om man säger så, haha! Ibland kan jag gå dagar utan att dricka. Okej, inte helt utan... och man får ju i sig en del vätska genom maten, men ändå. Inte konstigt att jag är svimfärdig och har huvudvärk ibland!

Hur som helst så får ni ha en bra kväll. Puss & kram <3

Kommentarer
Postat av: Carita

Lite förslag som finns på listan till mina mellanmål :) Kommer från SCÄ, om du undrar.



Vaniljyoghurt med müsli/flingor och 1 frukt

2 knäckebröd med smör och pålägg, 1 glas mjölk/juice

* 1 förpackning (2 dl) kräm med mjölk + 1 banan

2008-09-07 @ 21:12:04
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Avocado är alltid gott till mellanmål, annars lite nötter, en tallrik yoghurt, smoothie, banan.. Beror lite på om jag har tränat eller ska träna eller liknande och hur middagen ser ut mm!

2008-09-07 @ 21:14:01
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: kristina

cornelia! det där med mellanmål kan ibland bli lite knepigt.. beror ju dels på om du är hemma eller om du är borta! är jag inte hemma när jag vill ha mellanmål brukar jag alltid se till ha med mig nötter, torkad frukt och nån riktig frukt.det funkar om man får blodsockerfall. Är jag hemma äter jag oftasst vanlig yoghurt eller grekisk yoghurt med musli, nötter och russin och nån frukt till det.. jag vet att dte inte är världens roligaste mellanmål, men det ÄR gott och man står sig på det ett tag!!.. det där med nötter och torkad frukt äter jag i princip varje dag lite då och då under dagens förlopp.... det livar upp att ha lite spnt där snacksaktigt att tugga på och jag som är känslig för blodsockerfall slipper de där fasliga "dipparna" då det känns som att man ska falla pladask i marken bara för att man inte ätit på ett tag... macka e lite trist aven om det är gott.. pastejmacka med smögåsgurka hade jag iaf valt isf :)... oboy till det!....

2008-09-07 @ 21:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0