Söndag 7 september

Godmorgon! Tack för era åsikter om kjolen, jag tror det lutar åt den blommiga (eller den vita med stjärnor... ÅÅH vad jag velar) .Det känns som att jag kommer ha mer användning av den än en stjärnig (eller?). Men jag hade velat ha alla egentligen, hehe.Den blommiga kan jag dock ha med mig till Thailand. Okej, snacka om tidig planering... men vafan.

Jag har ätit havregrynsgröt 4 dagar i rad nu. Jag har blivit beroende eller något! Sen jag började ha i salt så tycker jag det är mycket godare. Till och med konsistensen blir annorlunda. Mer krämig liksom. Sen har jag märkt att valnötter på gröten är helt gudomligt gott. Valnötter överhuvudtaget är smaskens! Måste köpa nya! Läste i min nya bok "Supermat" att nötter som stått framme härsknar. Det låter inget vidare, eller hur?

Jag är på myshumör idag. Älskar regninga söndagar. Okej, det finns kanske inte så mycket att göra... men det är skönt det också ibland. Liksom att bara ha lite tid över till sig själv.

Snart dör väl min dator, sitter vid laptopen.
Puss & kram!!



Bilden är inte tagen av mig.

Kommentarer
Postat av: carolina

salt framhäver ju verkligen smak! har flingsalt på typ allt hemma ;)

2008-09-07 @ 11:58:05
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: sarah

Jag tycker att det blommiga tyget var snyggast. Lätt! så kan man ju bara ha nåt enkelt till, typ ett svart eller vitt ribbat linne kanske? :)

2008-09-07 @ 13:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0