Morgonpromenad

Imorse gav jag mig tusan på att gå en promenad innan frukosten. Det var härligt! Synd bara att det var så mycket människor uppe redan då. Jag tycker det är så skönt när det är helt knäpp tyst, inga bilar och inga människor. Men skönt var det ändå att komma hem sen och äta en god frukost i lugn och ro. Hunden blev också väldigt glad över att få komma ut lite. Hon ligger i mitt knä just nu och verkar ganska nöjd faktiskt! Sötnosen.

Idag kommer pappa hit, eller snarare ikväll. Han ska hämta min dator och försöka laga den. Hoppas det går, för jag hatar att sitta vid denna. Den är så satans seg och den är full med virus som inte går att ta bort. Grrr!

Tror jag ska baka muffins idag. Är sugen på det och det är himla bra att ha till mellanmål tillsammans med en frukt. Så enkelt att bara ta fram ur frysen och värma i micron! Har förut bakat efter recept från nlife och de är supergoda! De är ofta sötade med banan istället för socker, och det är riktigt gott. Jag är ett big fan of bananer. Ska se om jag hittar några som verkar goda, lägger isåfall upp receptet här sen!

Till frukost blev det hallon och persika-müslin jag nämnde igår, tillsammans med havremjölk och russin. En skiva Vilmas knäckebröd med hummus och ett glas apelsinjuice.
Müslin var jättegod! Ska testa med yoghurt någon annan dag, men idag var jag sugen på mjölk och russin. Gulligt att det var hjärtformade flingor i! Sånt gillar jag.



Puss sålänge!

Kommentarer
Postat av: Ingela

hoppas det går bra med datorn, och din pappa=) kram

2008-09-02 @ 11:52:30
URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag måste fråga dig ! Hur mycket flingor/musli har du i? Jag försöker få perspektiv.. känns som det alltid blir för lite, eller för mkt.

2008-11-15 @ 23:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0