Min dag

Nu är jag hemma igen. Alla möten gick bra. Blev dock pissed på min läkare. Hon är minst sagt dum i huvudet. Ja! Jag tycker sällan sånt om folk, men jesus, hon är bara för mycket! På Idun gick det fint iaf. Gick igenom mina svar från frågeformuläret jag skrev i onsdags. Vissa grejer var sig likt sen 2 år tillbaka då jag svarade på dessa frågor. Vissa värre och andra bättre. Det stämde ganska bra in. Jag har högre krav och är mindre social än förut. Undviker helst att vara bland folk...

Fick se ett schema över hur veckan ser ut. Ganska bra ändå! Mycket jobbande med sig själv och sitt tänkande. Ska bli så skönt att börja jobba med det. Måltiderna sa hon att jag inte skulle oroa mig över. Alla som går där äter upp och maten ska vara jättegod och fräsch! Jag frågade också om näringsdrycker och om alla underviktiga behöver ta det. Men har man ett bmi på över ca 17,5 så behöver man inga näringsdrycker. TACK för det. Ingrid var rätt säker på att min vikt stabiliseras av sig själv av den maten jag äter där (och sen hemma såklart).

Är ganska nervös nu för att börja där... kommer känna mig konstig och jag tror jag kommer dra mig undan, men jag vet inte. Får se hur det går.

Just det! Lunchen som jag snackade om så himla mycket igår... jag åt. På Espresso House. Tog en "Italiensk bondsallad" och det var nog en av de äckligaste sallader jag ätit någonsin! Det lät gott ju, men den var riktigt tråkig! Det var vita bönor (stora) med pesto, 1 ägg, SJUKT mycket smaklös grön sallad och typ pastrami med stora fettränder på. FYYY! Åt i alla fall upp bönorna och ägget. Men jag satte mig på ett fik och åt ensam för första gången. I alla fall nått!

Ska nog ta köttgrytan ikväll igen som mamma lagade igår... den var ju så gooood! Kan be om receptet om ni är intresserade?
Kram!

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Vad bra att det gick bra i alla fall på mötet! :) Recept är alltid kul :D

2008-09-26 @ 15:25:43
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: dunderklumpen

Duktig du var med lunchen, synd bara att den inte var god.

Lägg gärna ut receptet på köttgrytan :)

2008-09-26 @ 15:34:13
Postat av: Madde

Tar också gärna emot receptet.

Vad glad jag blir när läser hur mkt du försöker. kram

2008-09-26 @ 17:14:36
URL: http://madeleineis.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch, känner mig smådum nu efteråt! Det var mig du mötte i hissen när du skulle upp, tänkte hälsa men jag hade ångest upp till öronen haha! Sen snodde jag lite av din tid med Ingrid också - förlåt :) Nej fan, nästa gång! Då ska jag hälsa! :)

2008-09-26 @ 18:13:23
Postat av: Cornelia

Anna: Haha det gör inget sötnos :) Jag såg nästan på dig att du kände igen mig! Hihi. Du är söt som socker! Bara så du vet :) <3

2008-09-26 @ 18:19:23
URL: http://annacornelia.se
Postat av: E

Nej, jag bor nere i skanör :)

2008-09-26 @ 18:37:48
Postat av: E

Anorexin är ett handikapp, som det tursamt nog går att bli av med. :) Du har sökt vård och är medveten om ditt problem, alltså har du kommit en bra bit! Du kan klara det här. Jag önskar dig all lycka!!

2008-09-26 @ 18:52:35
Postat av: stephanie

hur kommer du att äta på idun? hur många måltider? nyfiken : )

2008-09-26 @ 19:05:54
URL: http://attlevalivetnu.blogg.se/
Postat av: amelie

vet du vem du ska ha som behandlare på idun?

skönt att det gick bra idag och att du fixade lunchen! ses på idun, kramis

2008-09-26 @ 19:56:47
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vi kommer gå på dagvården samtidigt. Jag ska också börja där så fort det blir en plats ledig. :)

2008-09-26 @ 20:11:49
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Helena

Hur känns det att du ska börja dagvård då?

Du kommer fixa det galant, allt ska bli bra. Nu har du gett för mycket att av ditt liv till den där jävla skiten. Jag går på behandlingen, visst är det sjutk tungt och mycket ångest. Men jag tror faktiskt att det kommer gå lättare.

KRAM

H

2008-09-26 @ 20:17:50
URL: http://conversion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0