Lasagne, telefonsnack och framtidsplaner

Godkväll! Ni missar väl inte Ensam mamma söker ikväll? Sitter alltid och småler när jag ser det programmet. Så himla underbart att se när vissa blir lite småkära i varandra. Jag är helt säker på att Anette och Magnus kommer bli ett par. De är såå fina ihop, och de verkar trivas tillsammans!
Nu ikväll åt jag vegetarisk lasagne! Guuud vad gott. Fullkornslasagne med tomatsås, kronärtskocka, tomat, squash, mozzarellaost, spenat och lite riven ost ovanpå. En av mina favoriträtter, speciellt denna vegetariska variant. Vi äter aldrig med köttfärs hemma. Ska nog ta och göra det någon dag, med keso och pinjenötter i! Underbar kombination.

Har inte gjort så mycket i eftermiddag. Har nog lite feber och huvudet gör jätteont. Snackade med Fanny i 2½ timme innan. Vi hade en del att prata om! Sååå jobbigt att höra henne må lika dåligt som jag, men jag är SÅÅÅ lycklig att hon också ska ta tag i sina problem. Jag kan knappt vänta tills vi båda är friska och kan leva våra liv fullt ut. Ha en underbar vänskap och njuta av allt som livet har att erbjuda. Jag har planer till när jag är frisk. Kanske flytta och plugga någonstans. Det hade jag velat! Förresten, Thailand åker jag till i slutet av min tid på Idun! Helt perfekt sätt att starta mitt nya liv på. Något att kämpa för också. Vet dock inte hur det blir om man åker på semester mitt i behandlingstiden? Någon som har erfarenhet av det, eller vet något?

Ha en underbar kväll! Puss

Kommentarer
Postat av: Carita

Vet du vad? Jag känner på mig att du kommer klara dig igenom det här med hjälp av Idun. En underbar känsla jag fick bara.

Jag tror på dig. ALL VÄRLDENS STYRKEKRAMAR. <3

2008-09-28 @ 19:12:42
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

När jag flyttade och började plugga på annan ort fick jag en nystart på livet, så det rekommenderar jag starkt :)

Knyta massa nya vänskapsband, få en helt ny stad att uppleva, nya vanor mm!

2008-09-28 @ 20:00:10
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Carita

Jag mår bara bra faktiskt.

Igår var jag depp och imorse också, men det blev bättre. Som tur var, haha! :) <3

2008-09-28 @ 21:17:01
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Anna

Man får snacka med sin behandlare sen tar de upp det i teamet typ men det är nog inga större problem. Man ska ha 80% närvaro men en resa är nog inga problem - säg bara till direkt när du börjar så de vet om det. :)

2008-09-28 @ 22:06:56
Postat av: smilla

blir du inte lite trött på fullkorn och att totalt utesluta socker?? man kan äta så nyttigt att det blir onyttigt ... vet av egen erfarenhet.



kämpa på... du är värd att leva ett liv i frihet.

2008-09-28 @ 22:16:41
Postat av: cecilia

hejhej. jag har fruktansvärt mycket erfarenhet av att resa mitt under behandlingstiden. Kom hem från en resa senast igår.. Var borta en vecka och grät veckor innan resan för att jag oroade mig över maten. När jag väl åkte iväg bestämde jag mig för att ha ett enda tankesättt där nere "att jag skulle gå upp i vikt" på det sättet skulle jag må bättre när jag kommer hem, bli snabbare fri och skulle kunna njuta av maten där nere. Och vet du ? det funkade så otroligt bra.



Jag åt det jag ville, när jag ville. Mina föräldrar var supernöjda med vad jag hade åstadkommit.

Har även vart på andra resor udner dena här tiden. Och det har inte alltid gått lika bra. En resa gick jag ned sex kilo på. Fyfan va ångest jag hade ! men nu har jag bestämt mig för att bli frisk.

Men om du inte är redo för att pausa i behandlingen så avråder jag.



Kämpa på vännen !

2008-09-29 @ 08:45:51
URL: http://rosselleri.blogg.se/
Postat av: Cornelia

smilla: Nejdå, det mesta med fullkorn smakar lika gott som vanligt, om inte godare ibland! Och jag äter inte fullkorn hela tiden heller.



Vadå "totalt utesluta socker"? Det gör jag inte. Det mesta innehåller socker faktiskt. Jag försöker unna mig ibland och det funkar rätt bra. Det är inte där problemen ligger. Jag har en ätstörning som du kanske vet?

2008-09-29 @ 09:14:55
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Annika

Hej Cornelia!



När jag gick på behandling och skulle resa utomlands så sa läkaren stopp, jag fick inte till en början. Tvärstopp. Efter mycket prat med mina föräldrar, läkare och behandlare så gick dom med på det eftersom vi bokat Thailandsresan 1 år i förväg.

Tyvärr blev jag sjuk, svimmade och mådde kasst, gick ned 5-6 kilo.

"Vad var der vi sa?" sa läkarna.

Det gör jag inte om.



Men naturligtvis beror det på hur långt man kommit i behandlingen och hur sjuk man är just då. Jag vägde då 45 kilo till mina 171,5 cm så jag förstår att läkarna sa nej.

Men när jag läser din blogg så märker jag hur mycket starkare nu är än vad jag var så jag tror att det kommer att gå galant för dig i Thailand (som för övrigt är underbart)!

Börja planera för det långt innan bara.



Många kramar

2008-09-29 @ 10:15:44
Postat av: Louise

Lite rolig info bara, jag växte upp i västervik där anette kommer ifrån :P hihi

2008-09-29 @ 14:35:15
URL: http://cauterize.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0