Ikea och kvällsmackor

Kom hem från Ikea för en stund sen. Varför är det så roligt att gå där?! Jag ääälskar det! Tyvärr var jag ganska trött och kände mig svag ikväll, så det blev mest jobbigt. Men jag höll mun och gick snällt runt och tittade. Har precis ätit lite mackor och färska dadlar. Det fick bli middag idag. Väldigt sällan jag äter mackor istället för middag, men idag orkade varken jag eller mamma fixa något. Tycker faktiskt bäst om lagad mat till middagen.
Testade förresten brödet jag köpte tidigare idag. "Skepparhalvon" hette de, och jag tyckte om smaken! Torra, javisst. Men det gäller att ha goda pålägg. Ost, keso, avokado eller liknande. Kanske ingen smakupplevelse, men ändå ett okej bröd. Speciellt ovandelen! Äter alltid ovandelen om det är skivade frallor, och skalken på bröd! Mums!

Stör mig lite på att jag fortfarande inte fått nån kontakt med Idun. Läkaren skickade remissen i torsdags i alla fall, så jag hoppas jag får en tid snart. Vill komma in där innan jag fegar ur!!

Åh vet ni en kul grej? Jag ska fira min födelsedag (22 sep) två gånger! Först den 20:e som är en lördag, och sen den 11 oktober. Det blir för mycket människor i vårt lilla hus annars. Får inte plats! Ska bli så himla kul. Att fylla 20 är ju lite speciellt. Ingen tonåring längre då ju! Haha! Vuxen och skit... eller är man det? Hm.

Ska se på tv nu eller nåt. Puss och gokväll!

Kommentarer
Postat av: ellinor

jag är 32 och känner mig inte vuxen, så att fylla 20 är inte mycket. fast jag är väl kanske barnslig.

2008-09-01 @ 22:22:22
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: anna

Det tog ungefär en vecka för mig att få svar från Idun efter min läkare skickade remiss.

Har fått tid i mitten av september. Dom hör snart av sig ska du se, det är bara måndag!

2008-09-01 @ 22:38:45
URL: http://yaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0