Huvudvärk och knäckebröd

Imorse tog jag den första p-pillan, och jag går hela tiden och tänker att allt som känns i min kropp är pga. tabletten. Löjligt va? Lite huvudvärk har jag, men jag vet egentligen inte hur lång tid det tar tills man får biverkningarna.

Det va supermysigt i Skanör. Gick i skogen och sen tittade vi på alla hundtävlingar. Frös jättemycket tyvärr, så det förstörde lite. Är på gång att bli sjuk nu. Ska gå och dricka en stor kopp te snart och värma upp kroppen lite. Är helt blå om fingrarna!

Åt precis fruktsallad med kesella och min nya favorit - wilmas knäckebröd med ost och skinka. Så jäääkla gott! Ni måste testa om ni inte gjort det redan. Knäckebröden är helt ekologiska och inga konstiga tillsatser i! Det gillar vi. Jag läser en bok som heter "Den hemlige kocken" som handlar hur vi (tillverkarna) proppar vår mat med konstiga ämnen. Alla har säkert läst att det står typ E560 och E172 och sån skit på de flesta livsmedel. Mycket intressant bok faktiskt! Men man ska ta det med en nypa salt såklart, man kan ju inte undvika allt sånt, och det gör inte jag heller. Men att vara medveten om det är bra. Typ att ibland baka sitt egna bröd, kakor eller efterrätter, och att köpa det som är ekologiskt. Jag skulle t.ex köpa guacamole på burk till min födelsedag, men såg att den inte ens innehöll några avokados!!! Hur sjukt är inte det liksom? Då gör jag hellre min egna guacamole och tillsätter salt, peppar och citronsaft. Mycket godare och hälsosammare!!

Nej nu blir det te och mys i soffan. Puss!



Wilmas knäckebröd <3

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Tips på guacamole är att du förutom salt, peppar och citronsaft även slänger i någon droppe tabasco och en smakrik olivolja! Det blir gudomligt!

Jag brukar även ibland ha i lite finhackad rödlök!

2008-09-28 @ 13:34:02
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Hannah

Vi har alltid Wilma's hemma, min mamma älskar såna :) Och sjukt gott är det ju!

2008-09-28 @ 14:55:23
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: hanna

var handlar man detta knäckebrödet? finns det på typ ica och coop? :D skall testa

2008-09-28 @ 14:56:32
URL: http://moshni.wordpress.com
Postat av: Josse

Du får inga biverkningar efter första tabletten, tror det är efter 1-3 månader som man först märker av dem.

2008-09-28 @ 15:42:28
Postat av: Saga

Jag fick mina biverkningar av Mercilon efter en vecka kanske. Biverkningarna handlade dock om att mina finnar försvann :)

2008-09-28 @ 15:57:46
URL: http://sagasvensson.blogg.se/
Postat av: Carita

Guacamole utan acovado? Fan vad läskigt. :|

2008-09-28 @ 18:25:22
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Nina

Bestälde "den hemlige kocken" förra veckan, nu längtar jag bara på att få den hem! :) Kul att höra att fler får upp ögonen för alla tillsatser och för den onaturliga maten vi ofta äter idag. Kroppen behöver inget som inte fanns för 100 år sedan! :)

2008-09-29 @ 16:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0