Brödbak

Har precis bakat bröd (står i ugnen, bild kommer). Tycker det är så himla kul! Speciellt att exprementera lite själv, det blir mer spännande då. Ibland blir det gott, ibland inte. Denna gången utgick jag från detta recept. Älskar bröd med nötter och frukt i. Man behöver nästan inget pålägg då, för brödet är så saftigt och gott i sig. Philadelphiaost är en favorit på sånt bröd, mums! Ska smaka det till middagen idag, som förhoppningsvis blir kycklingsoppa. Love it! Mammas goda med rotfrukter och annat gott.

En mindre trevlig sak är att jag håller på att bli förkyld. Det är INTE vad jag vill just nu. Jag är så rädd att min aptit kommer sjunka ännu mer, och att jag tappar i vikt eller liknande. Min kropp pallar inte det. Och jag har riktigt lätt för att bli sjuk just nu. Mitt immunförsvar är på botten vilket det normalt inte brukar.
Så nu sitter jag här och huttrar i höstkylan med joggingbyxor och min nya gosiga halsduk från Indiska. Tack och lov blev jag lite varm av brödbaket, hihi!

Vilket är erat absoluta favoritbröd? Har ni receptet så skriv gärna det!! Jag kanske blir sugen på något av era bröd, och bakar det jag också.

Puss på er <3

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Ett av mina favoritbröd är grahamslimpa! Du kan hitta bild av det under kategorin "mat och recept" på min blogg, så kanske du blir sugen :)

2008-09-13 @ 16:51:54
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Carita

Längtar tills du laddar upp bild och ger betyg, har nämligen själv funderat på att baka det! Bakar du på vetemjöl, dinkel eller någon annan mjölsort? Kram! <3

2008-09-13 @ 17:21:51
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag håller också på att bli förkyld, halsen gör ont. Det är ju inte så kul tyvärr. Jag älskar också att baka och mitt favoritbröd är nog nybakta scones eller det där morotsbrödet från ARLA som du gjorde förut :D Det är supermumsigt med Philiadelphiaost på :) Krya på dig <3

2008-09-13 @ 17:36:35
URL: http://orngott.blogspot.com
Postat av: J:)

Jag måste säga att jag tycker du är så jävla stark. Jag älskar din blogg och tycker att du skriver så bra, den är så mångsidig. Du skriver många bra inlägg om mattips och jättegoda recept, du skriver om mode och du skriver om viktiga saker, saker som verkligen betyder något. Jag tror att det finns många tjejer där ute som ser upp till dig och din styrka. Du skriver om din sjukdom och delar med dig av dina innersta tankar vilket egentligen kan vara ganska jobbigt, att på något sätt blotta ut sig. Vill bara säga att kämpa på och lev livet, det som har varit har varit och du förtjänar att bra liv och att gå vidare. Du ska inte behöva känna att du slösat bort ditt liv på att vara sjuk, för det har du inte, du lär dig något utav det i det långa loppet. Jag förlorade en förälder för 8 år sen, jag har haft så många motgångar då jag haft flera nära släktingar som dött. Jag har haft anorexi och legat inne på ett hem och ångrar mycket som hänt i mitt liv. Mår fortfarande ganska dåligt ibland och äter tabletter för att stabilisera hur jag mår. Jag tror att du förstår mig, och jag tror att jag förstår dig lite. Du är en bra person. Lev i nuet och kämpa på tjejen!

2008-09-13 @ 17:41:12
Postat av: Linnea

Hurtbulle är mitt favoritbröd!

Saftigt och gott!

Godast att äta färskt med ost på. Mums! :)

2008-09-13 @ 18:44:46
Postat av: Cornelia

J: TACK! Det värmer i hela hjärtat när jag läser vad du skriver till mig! :D Tacktacktack!



Och kämpa på sötnos!! Ge aldrig upp. Livet har JÄVLIGT många motgångar, men vi får försöka stå ut och istället göra det bästa av situationen.



Massa kramar!

2008-09-13 @ 19:41:16
URL: http://annacornelia.se
Postat av: sarah

Mitt favoritbröd är nog ändå min supergrova filmjölkslimpa! Så enkel, men ändå SÅ god:-) Sen älskar jag grahamsbrödbullar med rivna morötter i och nybakad lite grövre baguette, gärna på manitobamjöl, har du smakat det?



2008-09-13 @ 19:53:15
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0