1 september

Första höstmånaden är här! Jag älskar att klä mig i snygga höstkläder. Kappor, koftor, sjalar, stövletter och snygga slimmade jeans. Men än är det lite väl tidigt, igår var det säkert 25 grader här nere! Sommarvärme ju.

Det blev ingen promenad innan frukost idag, hehe. Jag visste väl det, men jag ska ändå promenera en bra bit ikväll + åka till Ikea. Kul att veta vad ni tränar också! Jag tränar ingenting om man jämför med de flesta av er. Haha!

Öh, vet ni vad jag drömde igår natt? Om spindlar!! I fredags satt jag och såg på Americas Funniest homevideos, och det var någon som skämtade med sin kollega och satte en fågelspindel på honom när han inte märkte det. Han har den där jättelänge och plötsligt kände han den med handen och får sån jäävla panik och springer runt. Självklart drömde jag om det sen. Att jag hade en spindel klättrandes på mig och kunde inte få bort den. Kände hur mjuk den var och hur det kittlades när den gick på mig. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! Brrr jag ryser när jag tänker på det. Fyfyfy!

Jag mår rätt okej tankemässigt. Ska inte räkna kalorierna idag förrän ikväll. Borde inte räkna dom då heller, men att inte räkna efter varje måltid är ett steg i rätt riktning. Får faktiskt lite mindre ångest också när jag inte vet exakt.



Min frukost framför tv:n. Naturell yoghurt med banan, solrosfrön och kanel. 2 knäckebröd med hummus / ost och gurka. 1 kopp mangote med havremjölk.
Puss sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0