Varma mackor och magont

Har precis ätit varma mackor till middag. Mysigt och gott. Gjorde en med creme cheese, röd pesto, skinka, paprika och basilika. Blev hur smarrigt som helst! Man kan ju verkligen ha i vad som helst. Mozzarellaost med soltorkade tomater och basilika är också en favorit. Dock inte lika mättande som en vanlig middag, men får väl ta ett kvällsmål lite senare. Frågan är bara vad! Har så himla svårt med mellanmål nuförtiden. Bara för att jag slarvat med det så länge så glömmer jag bort vad jag brukar ta. Äh, blir väl en skål yoghurt med müsli eller något. Kanske gröt?!

Har otroligt ont i min mage ända sen igår. Vet inte alls varför! Den bubblar och gör helt sjukt ont ibland. Har varken ätit något konstigt eller ändrat om mina matvanor. Mår magen inte bra ändras ens livskvalité så himla mycket. Min är konstig vad jag än äter. Onyttigt eller nyttigt. Den blir uppsvälld ändå. Hoppas det kommer gå över när jag börjar på Idun och äter ännu bättre än jag gör nu. Tror ni det?

Jag är uttråkaaaaad! Går det något kul på TV ikväll?

Kommentarer
Postat av: Carita

Varma mackor är underbart, mums!

Hoppas du får en fin kväll och att ditt magont går över så fort som möjligt. Puss. :*

2008-10-09 @ 18:15:38
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: f

du borde göra scones till kvällsmat, så kan du värma de som blir över till frukost imorrn! smält frysta hallon o ha på goooott ja lovar :)

2008-10-09 @ 18:34:22
Postat av: Freja

ajaj,hoppas magen blir bättre.

och varma mackor är jättegott ju :)

ett mellis tips är bröd med äppelkeso på.

jättegott:)

kram <3

2008-10-09 @ 20:15:53
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: carolina

det är ju hell´s kitchen typ nu om du tittar på det? mackan med creme cheese lät udnerbar. och ja, magen KOMMER bli bättre, lovar :)

2008-10-09 @ 22:05:09
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Josefin

magonda kommer förmodligen försvinna sen på idun när du verkligen får i dig allt och äter varken nyttligt/onyttigt, utan förmodligen har de laggt sig mitt imellan och du blir tvungen att äta 5-6gånger om dagen.. min mage blev mycket bättre från dagvården! Jag hoppas din också kan bli det. sen upptäckte de också att jag hade magsår.. kanske kan du ha något liknande, min hade nämligen uppkommit av mycket ångest och stress? Så jag fick medicin för det, och sen försvann de med.. men det är klart, ibland kmr det tillbaka, men det är inte alls på samma nivå som förut.

2008-10-10 @ 08:32:02
URL: http://stendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0