Vårdcentralen

Det blir bara svårare att andas hela tiden. Nu känns det jättetungt. Ska in på vårdcentralen och kolla... får panik! Eller nej det har jag långt ifrån, för då hade jag vetat att det berodde på det. Men även ifall jag glömmer bort det ibland att jag har svårt att andas, så känner jag av det ändå. Det känns typ som att luftrören krympt. Får liksom inte ner tillräckligt med luft. Men ut går bättre.

Jävla bajs!

___________

Fick en akutremiss till lungröntgen i Trelleborg. Fyfan va läskigt!! Läkaren sa att det inte gick att utesluta iomed att jag börjat med dom (jävla) pillerna. Han ville inte oroa mig men han ville ändå ta det säkra före det osäkra.

Kommentarer
Postat av: milla

En stor skillnad är att jag är mycket mättare, jag behöver inte känna mig hunrig på en gång efter ex. frukosten! Jätteskönt :o) Hoppas du mår bättre snart förresten, jag råkade ut för samma sak i somras (att jag inte kunde andas, kändes som om luften inte räckte till) men det försvann efter 1-2 veckor.. Hoppas det går över för dig snart! kram

2008-10-03 @ 13:57:44
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: Ingela

låter lite som en mindre panikångestattack gumman :/ Gå direkt till vårdcentralen tycker jag!

2008-10-03 @ 14:09:29
URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: Eva

Jag har läst någonstans (i AB-kontakts tidning "Insikt" kanske?) att p-piller inte skyddar skelettet hos anorektiker som man trott tidigare, utan det är den naturliga hormonbalansen i kroppen som behöver återställas (genom att man går upp i vikt och återfår normal kroppsfetthalt). Min kropp började fungera helt normalt med avseende på ägglossning och mens och hormoner etc när jag gått upp tillräckligt mycket i vikt, så satsa på det i stället för p-piller.

2008-10-03 @ 14:09:58
Postat av: Linda

Om du bor så nära vårdcentralen tycker jag att du ska kila dit. Bättre att låta de undersöka dig så du slipper oroa dig!!

2008-10-03 @ 14:18:48
Postat av: ellinor

Låter som ångest tycker jag. Lider ju själv av panikångest. Och första gångerna jag fick det åkte jag in till akuten. För man blir ju rädd. Man tror att det är något farligt. Men tycker absolut du ska kolla upp det så du får veta om det är nåt fysiskt eller inte. Man stressar ju upp sig själv ännu mer när man inte vet och då får man bara svårare att andas.

2008-10-03 @ 14:26:29
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Maya

Jag kände så rätt ofta när jag var liten, men då visade sig att jag hade astma (har tränat och växt ifrån det nu, några år sedan)! Lycka Till!

2008-10-03 @ 15:06:19
URL: http://mayasbubbla.blogg.se/
Postat av: Jennie

Lycka till!

Hoppas det inte är något allvarligt! Kan vara som du skrev innan också att du kände av det först, sen ju mer man tänker på det ju mer kännar man. kan inte säga inbillning, men du fattar?

Men som sagt, bättre att ta det säkra före det osäkra! Så lycka till! hoppas allt är bra.♥

2008-10-03 @ 16:54:30
URL: http://kakuseiheroism.blogg.se/
Postat av: skrollebolle

Gud va hemskt det låter! :( hoppas det ordnar sig... kraaaam

2008-10-03 @ 17:53:58
URL: http://skrollebolle.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Jag hoppas du får bra hjälp på sjukhuset! Lycka till och så får jag önska dig på bättringsvägen.

2008-10-03 @ 18:19:25
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas det löser sig. Själv är jag mästare på att göra mig själv sjuk, genom att intala mig att jag känner saker. När det känns tungt att andas gäller det att andas supersakta och stora andetag för att lugna ner sig, att tänka på annat är också ett tips :D KRYA PÅ DIG <3

2008-10-03 @ 18:42:18
URL: http://orngott.blogspot.com
Postat av: Miss H

Hej gumsan



slutade själv m p-pillrerna jag fått av min gynekolog bara för att få tillbaka mensen o östrogenet.

Sluatatde för alla risker för proppar o allt och cancer o allt + att jag mådde sämre o blev på dåligt humör o trött o allt av dem!



Att du har svårt att andas vet jag inte om det beror på dem men jag blev jätterädd en gång när jag va som sjukast typ och skulle sova en kväll och min andings va jättelångsam liksom och det kändes nästan som om mitt hjärta skulle sluta slå!! DÅ blev jag livrädd o tänkte, NJE, jag vill inte dö pga den här skiten!

När jag va skjuk slog mitt hjärta också ojämna slag ibland. Visste du att hjärtat på anorektiker krymper pga svälten? Ruskigt!



Lycka till nu!

2008-10-03 @ 19:08:24
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: A.

Men gumman.. :/ jag hoppas verkligen det går/gått bra på i trelleborg och att det inte är ngt farligt!!! Kramar

2008-10-03 @ 21:43:08
Postat av: carolina

tack för fin kommentar i min blogg gumman. hoppas det går bra på röntgen nu. ska tänka på dig!!!

2008-10-03 @ 22:05:05
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0