Tankar och smycken

Magontet sen igår håller i sig. Tänk att en dag av slarv kan göra min kropp i sån obalans. Fast samtidigt är det ganska bra att veta ändå. För då vet jag att mina regelbundna tider är till någon nytta, att det är BRA att äta flera gånger om dagen. En sak jag längtar efter är att min mage helt ska sluta krångla. Det är en av de allra jobbigaste fysiska sakerna med att slarva med maten.

Har försökt lugna ner mig under dagen, men det är svårt. Nervositeten sitter i. Känns skönt att ni peppar mig i alla fall! Det ska ni ha stort tack för.
En jobbig sak är att åka buss in till Malmö varje dag nu. Tar ca ½ timme att komma till Idun. En timmes resa varje dag. Sen kommer det bli svårt eftersom alla affärer ligger så nära. Haha! Kommer säkert slinka in i några butiker innan jag ska hem om dagarna. Jag ska det imorgon faktiskt. Ska in på Pilgrim och byta ett halsband som jag fick i födelsedagspresent. Det är ett sånt med berlocker man kan sätta på! Superfint.

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha guld eller silver. Båda är grymt fina. Gillar verkligen den röda fyrklövern! Vad tycker ni?

Ska snart äta middag. Köttfärsspett med något som jag inte vet, och en sallad med bl.a granatäpple! Gott.
Ha en bra kväll. Missa inte Ensam mamma söker ikväll. Jag hade nästan glömt!!
Puss!

Kommentarer
Postat av: amelie

jag tycker att guld är finast :P har själv guld med 4 olika berlocker =)

2008-10-19 @ 17:46:09
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: Anna

Den röda är fin, kan ju piffa upp armbandet lite om det annars bara består av guld och silvet. Det där med att slinka in i butiker efter jobb (i ditt fall Idun) känner jag igen. Jobbar på Nova Lunds köpcentrum, INTE bra för ekonomin ;)

2008-10-19 @ 17:51:51
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Amandah

guld tror jag.

Den guldberlocken som du har bild på var superfin!

2008-10-19 @ 18:01:42
URL: http://detminstajag.blogg.se/
Postat av: isa

Lycka till på dagvården imorgon!!

Jag tror på dig, det är jättespännande att följa dina framsteg i bloggen. du kommer klara det även om det blir tufft, du har varit sjuk länge, då går det inte över en natt att bli frisk..

du är verkligen en förebild, önskar att jag var lika modig..kram.

2008-10-19 @ 19:57:50
Postat av: carolina

jag gillar guldsmycket i vänstra hörnet :) passa på och läs något på bussen, så gjorde jag i uppsala när jag bodde på behanldingshem. ble vrätt kul att åka buss när man visste att man hade en spännande bok som väntade ;)

2008-10-19 @ 20:44:07
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Vilda Matilda

Ville bara önska dig lycka till imorgon! Det blir grymt! Kommer bli sjukt bra! Trust me. =)

2008-10-19 @ 21:25:19
URL: http://vildamatilda.devote.se
Postat av: sarah

Jo absolut! Hellre små steg fram än inga steg alls! Och att det är upplagt av en dietist jag verkligen liter på gör saken mycket lättare. Men visst känns det jobbigt..men det SKA nog kännas jobbigt. Konstigt hade det väl varit annars, om man efter såhär många år bara kunde bli frisk hux flux utan ångest? Jag försöker tänka så att ångesten betyder att jag gör rätt!



Jag kommer hålla tummarna och tänka extra mycket på dig i morgon stumpan! Det kommer att gå bra ska du se! Visst kommer det knappast bli en dans på rosor, men som sagt, det SKA det inte vara! Ångesten betyder inte att du är värdelös som inte klarar ditten o datten, utan att du är stark som vågar trotsa anorexin!



Massa tankar & kramar!

(förresten tyckte jag att berlocken i guld bredvid den röda var superfin!)

2008-10-19 @ 21:39:23
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Anna

Det kommer att gå bra i morgon, looovar. Det är absolut jobbigast första dagen och sen första veckan när man ska vänja sig men sen går det lättare... Och vi lovar att vara snälla mot dig hehe! :) Nä, men alla är goa där, snälla och förstående. Vi sitter trots allt i samma båt. :)

Sov gott i natt så ses vi i morgon! ;)

2008-10-19 @ 21:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0