Första dagen

Hej. Hemma från första dagen på dagvården. Blandade känslor. Maten var bättre än förväntat. God också! Okej, inte lika god som hemma såklart, men klart ätbar.
Kände mig ganska utanför idag, haha! Men så blir det när jag håller mig för mig själv... kanske pga ångesten och allt det nya som händer. Vet inte. Eller kanske för att alla andra verkar så tajta. Försökte snacka med en tjej som också var himla tyst... tänkte att hon kanske gick att prata med, men icke! Hon tittade konstigt på mig sen fortsatte hon äta. Jaha! Så kan det gå.

Blev lite irriterad över några saker idag också. Ganska mycket negativitet från några. Säkert inte med vilje eller så, men det påverkar mig negativt. Ska försöka inte bry mig i fortsättningen, men tråkigt att vissa inte verkar ta det på allvar. Men jaja, det är inte mitt problem.
Kände lite att det var en ganska sjuk miljö också. Klart det är liksom, men lite i överkant. Lite så jag känner "shit, jag är inte alls så sjuk som dom". Bra för mig, men ändå jobbigt eftersom min sjuka sida "triggas" lite... eller mycket faktiskt. Jag lovar att ge detta några veckor i alla fall. Sen får jag se om det ger mig något eller om det är för mycket negativt hela tiden. Tyckte i alla fall om samtalen vi hade i grupper på eftermiddagen. Det gav himla mycket när alla öppnade upp och pratade om olika saker. Kände också att jag kunde dela med mig av mina erfarenheter, tankar och känslor.

Har galet ont i magen nu också. Uppblåst och värker. Har inte varit hungrig en enda gång idag heller. Känns sjukt, för jag brukar bli det. Men nu är jag bara mätt, mätt, mätt. Det går väl över med tiden.

Köpte en tröja och bytte halsbandet påvägen hem. Visar er imorgon när jag fått min laptop tillbaka!!
Hoppas ni mår bra! Känns konstigt att blogga såhär lite. Men det får bli så en tid framöver. Kommer i alla fall berätta hur dagarna varit på dagvården.
Nu är det middag! Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Kämpa på :)

2008-10-20 @ 17:59:21
URL: http://nak3n.blogg.se/
Postat av: ylva

känns säkert bättre när du varit där ett tag. Vad fick ni för mat?

2008-10-20 @ 18:10:41
Postat av: Johanna

Hur såg en matdag ut? Var det lika mkt mat som du trodde eller mer? Tvingade de dig att äta upp på en begränsad tid? åt alla lika mkt? Var det mkt större portioner än vad du trodde det skulle vara? Eller var de precis som du trodde? Förlåt om det blev många frågot, men jag tkr det är sjukt intressant... du är så otrolig som vågat ta dig i kragen Cornelia! Jag är fullständigt säker på att du kommer ta dig igenom det här! Kramkramkram <3

2008-10-20 @ 18:11:15
URL: http://eatingdisordina.devote.se
Postat av: Carita

Jag är så glad att du fått chansen att börja på dagvården! <3

Klart man triggas, men du ska se det från en annan vinkel liksom. Du har ju också varit där och du vet att du mår allt annat än bättre då.. Hur äter ni där ungefär, förresten?

Mättnaden är bland det jobbigaste i början. Jag har ätit som jag ska ett bra tag nu, och är uppe på min målvikt - men jag är fortfarande bara mätt exakt hela tiden. Min läkare säger att det kan ta upp till flera månader innan man kan känna sånt igen, hoppas att jag får tillbaka mina mättnadskängslor så fort som möjligt. KRAAAAAAAM! <3

2008-10-20 @ 18:23:26
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Mamma Johanna

Hej gumman!

Jag är så STOLT över dig!

Du har fått mig att söka vård nu. För några veckor sedan svimmade jag mitt i natten. Slog sönder hela näsan. Idag är första dagen utan blåmärken i ansiktet. Åkte till akuten efter jobbet dagen efter. Dom struntade i näsan och tog mer prover för att få veta varför jag svimmat. Det är kraftig kalium-brist och VÄLDIGT lågt blodtryck. Dom ville lägga in mig men jag kan inte vara hemma från jobbet så jag stannade 5 timmar och fick dropp, men det hjälpte inte. Nu har jag gått med på att mina 3 nya läkare har fått skriva en remiss till anorexia-mottagning. Men det är ju väntetid.

Men nu när jag läser din blogg hela dagarna, desstom mer väll jag kämpa och bli frisk.

Hoppas jag kan stå emot att ljuga när jag sitter framför dom.



Hur var det på dagvården? Vad fick ni för mat?

Är det mycket mat ni måste äta?



är SÅ stolt över dig, du är en underbar förebild. Strunta i dom andra där, visa bara hur SJUKT mycket bättre du är.

Vi alla som är här håller på dig.

Tänk på resan, tänk på friheten men framför allt...tänk på livet. Livet du har framför dig, alla år du nu ska ta igen och göra det med råge. Som en stark och självsäker kvinna.

Med allt att vinna och inget att förlora.

Som är alldeles för underbar, vacker och bra för att må dåligt längre. Släpp din bok och segra över helvetet på jorden.



drick nu gott te ikväll och tänk hur modigt och duktig du är som går dit och kämpar.



många kramar på dig

2008-10-20 @ 18:29:01
Postat av: Mamma Johanna

hej glömde fråga lite!

Hur kan man bli prenumerant?

Sen måste jag säga att du borde gå och utbilda dig till fotograf. Du har en känsla för det som bara vissa har det. Tro mig jag vet.

Jag har hållt på med drama, kör och konst/foto grupper. Dessutom var jag model för polarn och pyret när jag var yngre. Dessutom jobbar barnens pappa på en tidning. Mycekt bilder.

Gå vidare med denna gåva!

Se till att stora kända varumärken för kameror ser ditt intresse och erbjud dig att göra reklam för dom på bloggen om dom sponsrar dig med kameror.



kram igen

/mamma Johanna

2008-10-20 @ 18:39:46
Postat av: j

Cornelia du är stark, du ska bli frisk. Se det som din sista chans. Det är ju sjukdomen som drar dig ner, till det du vill ta dig ur som gör att du mår så här. Inte konstigt att du mår dåligt, men du är verkligen värd att vara frisk. Kram J

2008-10-20 @ 21:35:10
URL: http://blifrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0