Söndag och gårdagen

Godmorgon! Herregud va trött jag är. Ögonlocken känns så otroligt tunga. Sov nog inte ordentligt inatt, drömde massor som vanligt. Undra varför jag kommit in i en sån period nu? Vet ni en rolig sak också? Jag läste mitt horoskop igår och där stod det att jag drömmer mycket om kärlek (stämmer!!) och att det förmodligen kommer gå i uppfyllelse! Blev helt paff när jag läste det eftersom det stämmer in så himla perfekt.

Igår va det trevligt med kusiner och vänner. Maten var så himla god! Det var jag som kom på allt. Vi åt köttfärsspett med ugnsstekta potatisar och rotfrukter. Tzatziki och någon slags surdegsbaguett till. Såå himla gott! Till efterrätt blev det ju smulpajerna som jag visade igår. Underbart goda båda två! Men vaniljvisp eller vad det nu heter var skitäckligt. Hatade det som barn och hatar det nu också. Jag har alltid velat ha mina kakor för sig själv. Inget grädde till kladdkakan och ingen vaniljsås till smulpajen. Nej usch, haha.

Jag fick fina saker också som jag tänkte visa sen.

Såhär såg jag förresten ut igår. Målade mina naglar också för en gångs skull. De är så himla långa nu mina naglar!! Helt sjukt. Den längsta är typ 2 cm. Låter lite kanske men inte för att vara en nagel. Har fått väldigt starka naglar och hår på sistone. Mitt hår klarar alla blekningar superbra utan att tappa glansen eller gå av. Och mina naglar knäcks sällan! Bra mat ger starka naglar och hår! Svält ger det motsatta. För två år sen tappade jag MASSOR med hår. Hade kala fläckar på ena sidan. Inte speciellt glammigt!





Kjolen jag hade på mig igår vann jag i en bloggtävling. Spetstoppen kommer från Gina Tricot. Klockhalsbandet från Cocoo, armbanden från Ms Bijoux och Cocoo, nagellack från OPI, skärp från Vero moda tror jag, stövletter från Zara som knappt syns. That's it!

Åt en supergod frukost idag också. Ett dinkelbröd med frukt som mamma köpte färskt på Konsum. SUPERGOTT! Sen åt jag såklart min havregrynsgröt med soyamjölk och skivad banan. Mums!

Hoppas ni får en lugn och skön söndag! Puss <3

Kommentarer
Postat av: Anna

Du är verkligen en fantastisk förebild och ger nog väldigt många tjejer inspiration och styrka. Det jag älskar är att din blogg känns så ärlig, du säger ibland att du "klagar" men det känns inte alls så. Du visar bara verkligheten och man förstår att det inte är lätt för någon att ta sig ur det här, men att det går. Jag tror du betyder jättemycket för alla som läser din blogg.



Vacker som få är du dessutom och det är underbart att se och läsa hur du bara blir vackrare och vackrare och ibland nästan kan se det själv. Underbart. Du förtjänar verkligen att bli frisk efter allt slit.



Hoppas du får en härlig söndag! Kan det bli dålig när det är Ensam Mamma Söker ikväll? ;)

2008-10-12 @ 10:12:29
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: M

Låter som en underbar dag :) Vad skönt att det verkar gå uppåt för dig nu :)

Själv är jag inne i en "ner period", eller det var bra tills igår, jag fick en kommentar av en kille på msn, har inte träffat honom på någon månad och han sa: Inte är det du på bilden?

- jo, svarar jag.

- Va?? shit, har du gått upp i vikt?? säger han.

Hmm, man borde inte ta åt sig av sånt, men jag gör det, har hakat upp mig på det. Och det värsta var att jag inte alls gått upp sen vi sågs, tvärt om faktiskt:S

Vill inte att du ska behöva ta åt dig eller något av mitt problem, men ville bara skriva av mig lite, då jag inte har någon annan att prata med..hehe.



kram <3

2008-10-12 @ 11:02:55
Postat av: freja

hej.

Ville bara säga att din blogg är jätte bra och du är en bra förebild,iallafall för mig.

Ha en bra dag <3

2008-10-12 @ 11:08:42
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Låter som det blev en lyckad gårdag! Potatis och rotfrukter i ugnen är så himla gott ju :)

Håller med dig angående pajer och så, det ska inte vara någon konstig vaniljvisp till, pajen ska vara som den är bara!

Förresten måste jag fråga en konstig/knasig/ointressant fråga som jag filurat på ett tag! När du tar dagens outfit så har du ju alltid skor på dig, typ bilden du har i detta inlägget. Går du runt i skor inne då, som på kalaset igår? Haha, jag vet en knasig fråga men det är bara något jag har tänkt på :P

Ha en härlig söndag du med!

2008-10-12 @ 11:41:41
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Carita

Åh, den där kjolen är jättefin! Och spets-toppen också, för den delen. :)

Vad kul att du vågade smaka båda smulpajerna förresten. Och du är grymt stark, jag är så glad att du ska börja på Idun så att du får en chans att leva livet på riktigt efter det. KRAM! :*

2008-10-12 @ 11:50:49
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Sara

omg vad söt du är!:) älskar den där spets tröjan. hoppas den finns kvar på gina:)

kram

2008-10-12 @ 13:04:17
Postat av: JULIA

GUD VA SÖT DU ÄR SÖTNOSAN!!!



Btw, hur gör du med körkort? Har du de, eller planerar du?

2008-10-12 @ 13:44:16
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: Vilda Matilda

Du blir bara finare och finare hela tiden =)

2008-10-12 @ 15:24:39
URL: http://vildamatilda.devote.se
Postat av: Katarina, 15 år Norrköping

hej Cornelia. Jag kom in på din blogg via sidan ungdomar.se. Därifrån kom jag in på din bilddagbok och följde den under en tid tills du startade din blogg som jag läst varje dag jag haft tid ända sedan du började blogga. Jag kunde inte sluta läsa och inspireras av det du skrev och di stil och ditt utseende. Du är väldigt vacker. Jag läser din blogg frö du skrive rom ditt liv, som en ung, du är ju faktiskt "bara" 20. (och det ska jag säja) Herregud, när jag började läsa din blogg var du 18, eller har jag helt fel? Du var också blond och väldigt långhårig. du var ochså väldigt sjuk. Det är du fortfarande men jag som utomstående kan se att du mår bättre. Det syns och du verkar lycklig. har aldrig kommenterat någonting under hela den tid jag läst din blogg, utan jag har skickat en varm tanke varje gång jag läst och tex tyck dt du haft på dig var fint eller hur snygg du var i håret eller hur duktig du var när du tog steget och åt den där förhatliga smörgåsen du igentligen inte ville äta. Tack för att du kämpa Cornelia. För mig, dina andra läsare, din familj och för världen.



önskar dig lycka i livet. Kramar och pussar Katarina

2008-10-12 @ 17:07:59
Postat av: Katarina (igen)

skrev inte alls allt jag ville säja men lite av mina tankar, det går faktiskt inte formulera allt i ord. Du verkar vara en underbar tjej! Ännufler kramar K

2008-10-12 @ 17:10:51
Postat av: miss h

Hej gumman!



Hur går det m kaloriräkningen? Fortf klarat av att inte räkna sen du började?



Jag har ÄNTLIGEN tagit mej själv i kragen och bokat en tid hos Gisela Van Der Stein!!! Jag gick ju hos henne förut, för 8 år sen iprecis i början av min sjukdomstid, men nu känner jag att jag verkligen vill bli av m alla sjuka tankar som kommer ibland! Hoppas hon kan hjälpa mej!



Ha det så bra!

Kram

2008-10-12 @ 17:15:32
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: stars in heaven

Shit vilket jättefint nagellack! (fin röd färg)

Kramis<3

2008-10-12 @ 17:48:12
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! Jag har precis kollat igenom din outfit-kategori och jag måste säga att du har den snyggaste klädstilen EVER! Jag vill ha allt... Trevlig helg! Kram :)

2008-10-31 @ 11:06:51
URL: http://dareling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0