Torsdag kväll.

Är så himla seg. Gjorde mellanmål och la mig i sängen och läste, supermysigt. Sen somna jag! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag var uppe kvart i 6 imorse. Skulle till tandläkaren. Jag har faktiskt alltid tyckt det varit ganska kul att gå till tandläkaren. Man känner sig så himla fräsch i munnen efteråt. Fast dom kunde skippat dedär äckliga floret dom smetar på... usch! Och så får man inte äta eller dricka en timme efteråt. Blärk! Hur som helst, jag hade inga hål och jag borstade tänderna ordentligt och hon sa att det syntes att jag använder tandtråd. Trevligt! Haha.

Har sån jäkla träningsvärk efter joggingrundan i tisdags. Mest över smalbenen. Hur stretchar man smalbenen?! Hmm. Hur som helst är det himla skönt att jogga. Att komma ut för att må bra istället för att enbart bränna kalorier. Är så skönt att min motionscykel ska ur mitt rum också. Det är faktiskt min idé! Den ger bara ångest när den står där. Så onödigt!

Förresten. Jag åt smör på mackan här hemma idag. Gick ju superlätt! Inte jättegott, men jag gör allt för att min kropp ska må bra igen. Och lite smör dör jag inte av. Bregott är faktiskt helt okej. Det går ner liksom. Och till vissa pålägg förstärks smaken också när man har lite smör på mackan.

Nu är det snart middag! Biff á la lindström med potatis. Mums!
Puss puss


Kommentarer
Postat av: Sara

Träningsvärken i dina smalben som du beskriver det, är med största sannolikhet en överansträngning av dina benhinnor, överansträngning är kanske fel ord att använda men hittar ingen bra synonym till det ;)

Hade du dåliga skor när du joggade, joggade du enbart på hårt underlag?



Bästa medicinen för irriterade benhinnor är vila...

2008-10-23 @ 17:51:55
URL: http://sarabaaara.blogg.se/
Postat av: Carita

Man ser att du verkligen kämpar nu, det är verkligen überroligt! <3 Kram. :*

2008-10-23 @ 18:30:00
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej världens bästa tjej! :) Angående träningsvärken på smalbenen undrar jag, är det framsidan? I sånna fall tror jag det kan vara en början till benhinneinflammation. Jag är gymnast sedan 5-års ålder och har haft det ett antal gånger. Det känns lite som träningsvärk, men genom att använda typ benvärmare så brukar det gå över av sig själv :)



Om det är baksida smalben så kan du stå på hälen lite lätt (ett ben i taget) och luta dig framåt med rak rygg - då sträcker man ut baksida smalben :)



Du är bäst Cornelia! Världens bästa kämpare.

Love your blogg :D

PUSSKRAM!

2008-10-23 @ 18:59:16
Postat av: Caroline

Hej!

Jag har länge läst din blogg och tycker att den är väldigt inspirerande, jag vet vem du är sedan innan, jag är en gammal um-medlem. Du har gått så himla mycket framåt och jag beundrar verkligen din styrka. Det jag gillar bäst med din blogg är recepten och de härliga bilderna du lägger upp på mat som du lagat eller planerar att laga, jag har själv provat ett par stycken av dem och gillar dem mycket, ett recept som jag bakar ofta är ett bröd som du gjorde för ganska länge sedan, jag har alltid sådant bröd i frysen, jag älskar det! Vad får du din inspiration ifrån och vart hittar du recepten?

Ha det bra och fortsätt att kämpa!! Kram

2008-10-23 @ 19:02:00
URL: http://imitthuvud.bloggspace.se/
Postat av: Rebecca

Har du slutat på dagvården nu?

2008-10-23 @ 19:06:24
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Louise

Du är så bra Cornelia! Jag blir superglad av att läsa vilka framsteg du gör och jag hoppas att det kommer att gå bra för dig. Kram <3

2008-10-23 @ 19:23:14
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/
Postat av: Therese =)

Härligt! Och smör är bra! =) blir så glad när det går framåt =).

2008-10-23 @ 19:23:47
URL: http://thereseinletters.blogspot.com
Postat av: Saga

Ungefär som du är nu var jag i slutskedet av min sjukdom. Vissa dagar super, andra dagar lite mindre bra. Men du ska veta att du är på rätt väg och att det inte är långt kvar tills att du är frisk :)

2008-10-23 @ 19:43:11
URL: http://sagasvensson.blogg.se/
Postat av: h-a

för att stretcha dom musklerna så sätter du dig på "knä". med framsidan ner i backen, så lägger du dig bakåt. förstår du? hope so :) kram

2008-10-23 @ 19:57:24
URL: http://jagoch.blogg.se/
Postat av: E

Vad du är stark Cornelia! Du verkar SÅ nära att komma ur skiten nu. Fan, kör på nu!! Du har allt att vinna och du är väldigt inspirerande.

2008-10-23 @ 20:03:53
Postat av: julia

allt tyder på att kissie är falsk. det var denhär tjejen hon gav bort den rosa mobilen till, som hon fick från gratissmink: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5235049 även fast VI blev medlemmar på hennes länk för att få en chans att vinna den... och denhär tjejen känner tydligen oxå Amir (gaybloggaren) och det gör ju Kissie oxå.. men alla tre har typ låtsas inte känna varandra... SPRID RUNT ATT HON INTE ÄR VÄRD ATT LITA PÅ!

2008-10-23 @ 20:08:59
Postat av: Vilda Matilda

Tycker du är GRYMT duktig! Jag är fan imponerad! Kämpa på. Fast se till att inte träna så mkt =)

2008-10-23 @ 21:02:52
URL: http://vildamatilda.devote.se
Postat av: Susanne

Jag fick också superont i skenbenen när jag började jogga, pojkvännen som tränat friidrott typ halva sitt liv sa att det bara är att "gå av det" men att man ska vara försiktig. Jag gjorde snabba promenader när jag kände av det.



Bregott på färskt fransbröd är ett sådant där härligt barndomsminne jag har från när jag hälsade på och åt lunch hos min gammelfarmor ("gullefarmor" kallade vi henne :))!

2008-10-23 @ 21:20:22
URL: http://emmasusanne.blogspot.com
Postat av: Lina

Bananflour är ju sketagott! :P

Jag undviker tandläkaren tyvärr, har så skadad tandemalj så de klagar alltid varje gång jag är där, eftersom det förstörts när jag har kräkts. Men men, det ordnar sig!

Jag har haft benhinneinflammation och vet precis hur du ska stretcha, men är ju inte alls lätt att beskriva med ord, ska försöka!

Tänk att du sitter på huk, men sätt i hela ena foten i marken medans du "sitter" på smalbenet på det andra benet, nästan som att fria, haha. Böj framåt men ha i foten hela tiden så kommer du känna att det spänner i bakre smalbenet, sen byter du fot. Hoppas du förstår. Men har du fått benhinneinflammation måste du vila, kanske i två veckor tom, men träningsvärk går ju alltid att förbygga!

Lycka till!

Kul att du slapp dagvården förresten, kämpa på!

2008-10-23 @ 22:36:46
URL: http://meduzan.blogg.se/
Postat av: Carro

vad duktig du är! :)

2008-10-23 @ 22:58:19
URL: http://carolinahoglund.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Super duper bra ide det där med motionscykeln :)



Kramar

2008-10-24 @ 06:45:54
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0